ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Θύμα της... επιτελικής ασχετοσύνης η ΕΡΑ ΣΠΟΡ

Μνημείο ασυναρτησίας, αντιφάσεων και... επιτελικής ασχετοσύνης αποτελεί το περιβόητο και βαρύγδουπο «Επιχειρησιακό και Στρατηγικό Σχέδιο 2020-2024» όσον αφορά την ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Το σχέδιο, που έχει συναντήσει τη σφοδρή αντίδραση των συνδικαλιστικών φορέων των εργαζομένων (ΕΣΗΕΑ, ΠΟΣΠΕΡΤ, κ.ά.) για το σύνολο των ρυθμίσεων που προβλέπει, επιφυλάσσει μια.. ιδιαίτερα υποτιμητική, αν όχι προσβλητική, μεταχείριση για την ΕΡΑ ΣΠΟΡ, που αποτελεί το πιο δημοφιλές ραδιόφωνο της ΕΡΤ και έχει καταγράψει, παρά τις όποιες αδυναμίες της, αξιοσημείωτη πορεία στον χώρο της αθλητικής ενημέρωσης.
Οι «άριστοι» όμως που διαχειρίζονται τις τύχες της ΕΡΤ αποφάσισαν ότι ο αθλητισμός, ένα από τα πλεονεκτήματα της δημόσιας ραδιοφωνίας και τηλεόρασης στο πεδίο του ανταγωνισμού, δεν «παίζει μπάλα» στο πεδίο της ενημέρωσης και αποφάσισαν να εντάξουν, σύμφωνα με το οργανόγραμμα, τους αθλητικούς συντάκτες στη Γενική Διεύθυνση Προγράμματος! Αποφάσισαν δηλαδή να μετατρέψουν τους αθλητικούς δημοσιογράφους σε «διασκεδαστές» όπως ακούγεται μεταξύ των εργαζομένων στους διαδρόμους του ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής.

- από κείμενο του Γιάννη Τζούστα στην Αυγή (ολόκληρο ΕΔΩ)