ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

H χαρά του κάθε στερημένου (απο δημοσιότητα) παθολόγου

Απογυμνωμένα απο διευθυντικά στελέχη με γνώσεις και άποψη και ταλαντούχους πολύστροφους ρεπόρτερ, τα κανάλια εν μέσω πανδημίας έδειξαν το αληθινό τους πρόσωπο. Επαναλήψεις επί επαναλήψεων κουρασμένων σίριαλ, χιλιοπαιγμένες και άρα βαρετές ελληνικές ταινίες και ενημερωτικές εκπομπές και ειδήσεις για πολλά γέλια και περισσότερα..
κλάματα – η... χαρά του κάθε στερημένου (απο δημοσιότητα) λοιμωξιολόγου και ειδικού παθολόγου
Με πλάνα φρίκης απο άλλες χώρες, με φέρετρα, εικόνες – σοκ απο μονάδες εντατικής, υποβλητική μουσική, με επιπολαιότητες,με βαρύγδουπες αναγγελίες για θεραπείες και εμβόλια. Με συνταγή της δεκαετίας του 90! Α,ναι! Και με ζωντανές συνδέσεις για τον κόσμο που κυκλοφορεί τρελός κι αδέσποτος μη τηρώντας τους κανόνες υγιεινής, με μια κάμερα στον παραλιακό δρόμο και τρεις ερωτήσεις. Όταν δεν έχεις σοβαρό,τεκμηριωμένο και επίκαιρο θέμα να σερβίρεις , κουνάς το μεσαίο δάκτυλο στα μούτρα των πολιτών που σε παρακολουθούν κάθιδροι με αγωνία για να μάθουν τι στο καλό συμβαίνει.
Αφήστε τα απολύτως στημένα ρεπορτάζ – το 24ωρο ενός βασανισμένου τηλεθεατή – που παραπέμπουν σε κράτη τύπου Βόρειας Κορέας. Η ευφάνταστος δημοσιογράφος παρακολουθεί υποτίθεται μια κυρία απο την ώρα που ξεκινάει για την δουλειά της μέχρι που επιστρέφει με μάσκα και γάντια στο σπίτι της! Ευτυχώς που δεν περιμένει να βάλει και τις πιτζάμες της. Ούτε ιθαγενείς με... καθρεφτάκια δεν τα πιστεύουν πλέον αυτά.
Ως γνωστόν ολοι οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί ανήκουν ιδιοκτησιακά σε εγχώριους ολιγάρχες. Και το σανό προσφέρεται δωρεάν, υπό την προϋπόθεση να καταπίνεται πάντα αμάσητο...
Θ. Ζ. (αναγνώστης)