ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Η κυβέρνηση ανοίγει τα σχολεία αλλά δαιμονοποιεί τους μαθητές

Τι λέει ο Αλέξης Χαρίτσης

Η κυβερνητική αδράνεια και αποσπασματικότητα οδηγεί νομοτελειακά σε λουκέτα, απολύσεις, περικοπές και εκμετάλλευσης των εργαζομένων. Η κυβέρνηση εγκαταλείπει την μεσαία τάξη, τις επιχειρήσεις και τους αυτοαπασχολούμενους.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης στη συνέντευξή..
του στο newsique.gr και στη Βούλα Κεχαγιά κρούει για μία ακόμη φορά τον κώδωνα του κινδύνου για την οικονομία λόγω της επερχόμενης ύφεσης και χαρακτηρίζει την “κανονικότητα” που επαγγέλλεται η κυβέρνηση επίπλαστη. Ο κ. Χαρίτσης προειδοποιεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα επιτρέψει την με -όχημα τον κορονοϊό- διάλυση της λειτουργίας του κοινοβουλίου και αναφερόμενος στην πιθανότητα εκλογών σχολιάζει πως το να στηθούν κάλπες εν μέσω πανδημίας αποτελεί πολιτική τυμβωρυχία. Ωστόσο, προσθέτει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να απαντήσει στην αγωνία των πολιτών και επισημαίνει ότι η απλή αναλογική αποτελεί ευκαιρία για τη δημιουργία νέων συνθέσεων στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Χρειαζόμαστε ένα άλλο μοντέλο πολιτικής και σ’ αυτήν την προσπάθεια ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρωταγωνιστήσει, σημειώνει. Όσο για τον τρόπο αντίδρασης της κυβέρνησης στις πλατείες, διαπιστώνει την αντίφαση από την μία να ανοίγουν τα σχολεία και από την άλλη να δαιμονοποιούνται οι μαθητές που κάθονται το βράδυ σε ένα παγκάκι.
 (ολόκληρη η συνέντευξη ΕΔΩ)