ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

«Τρώνε» κόσμο στο δελτίο της ΕΡΤ


Τι γράφει το e-tetradio και τι στοίχημα βάζει

Στην ΕΡΤ ψάχνουν εξιλαστήρια θύματα για την κακή πορεία του δελτίου... Αυτό γράφει το e-tetradio που αναφέρει σχετικά:
"Εκτός απροόπτου, «τελειώνουν» από την αρχισυνταξία του κεντρικού δελτίου της ΕΡΤ την Κική Αγγελοπούλου και τον Αλέξανδρο Λαχανά. Είναι οι μόνοι που δεν φταίνε για την κακή πορεία..
των ειδήσεων αλλά προφανώς εκείνοι που κάνουν κουμάντο στο ειδησεογραφικό τμήμα της ΕΡΤ, όπως ο Φώτης Καφαράκης, θέλουν να βγάλουν την ευθύνη από πάνω τους.
Ποιος αποφάσισε όμως να μεταφέρουν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων από τις 9 που μεταδιδόταν εδώ και χρόνια στις 7 το απόγευμα; Μία 100% λάθος απόφαση και ακατανόητη συν τοις άλλοις... Απόφαση Καφαράκη και Ζούλα είναι; Προχθές το δελτίο πνίγηκε - διαβάστε ΕΔΩ.
Δεν ξέρουμε αν ισχύει (ισχύει δηλαδή...) αλλά ο Γιώργος Γαμπρίτσος ήταν απογοητευμένος-έξαλλος και όχι μόνο για τις τηλεθεάσεις στην ενημέρωση. «Καλύτερα να μη μιλήσω για το prime time» είπε σε τηλεδιάσκεψη... Αν μιλήσει πάντως ας βάλει και τον εαυτό του μέσα ως Διευθύνων Σύμβουλος που είναι. Μαζί με τον Πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα είναι οι δύο κεφαλές της ΕΡΤ.
Στοίχημα: πότε θα ξαναπάνε το δελτίο στις 9;