ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Κάποιοι μη σεβόμενοι την κοινή προσπάθεια συγκεντρώνονται σε πλατείες...

"Κάποιοι μη σεβόμενοι την κοινή προσπάθεια συγκεντρώνονται σε πλατείες, προσπαθώντας να δώσουν μάλιστα πολιτική χροιά στην κίνηση τους, λες και αντιστέκονται σε κάτι. Επιχειρούν να αναγάγουν ένα κοινωνικό θέμα σε θέμα βαθιά πολιτικό".
Tα παραπανω ειπε ο Ν. Χαρδαλιάς, υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, την περασμένη Κυριακή
Το βράδυ της Πέμπτης ο δήμαρχος..
Μπακογιάννης και λοιποί κυβερνητικοί πήγαν κι αυτοί πλατεία (Ομονοιας) για τη φιέστα του συντριβανιού. Στα σόσιαλ μίντια έγινε χαμός με οργισμένα και δηκτικά σχόλια. Μέχρι κι ο Αρης Πορτοσάλτε αντέδρασε (ήπια) κι έγραψε στο twitter:
«Η πλατεία είναι πεδίο κοινωνικής συνάντησης. Πόσο μάλλον όταν περικλείει και το περίφημο συντριβάνι της εμβληματικής Ομόνοιας που με ανυπομονησία περιμέναμε. Συγχαρητήρια Δήμαρχε, αλλά η συνάθροιση χωρίς απόσταση θύμιζε όσα οι επιστήμονες επιτακτικά μας αποτρέπουν ως επικίνδυνα».

O Δημ. Ευ. σχολίασε:
Φαίνεται πως στην Ομόνοια ΔΕΝ κολλάει!
Δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά την σπουδή να γίνουν τα εγκαίνια του συντριβανιού με τόσο κόσμο.
Πόσο διαφορετικό θα ήταν το μήνυμα της κοινωνικής, κρατικής, προσωπικής (διαλέξετε ό,τι θέλετε) ευθύνης, αν όλο αυτό γινόταν χωρίς κόσμο. Virtual, βρε αδελφέ! Ή δεν θα ήταν αισθητό το χειροκρότημα;
Άντε τώρα να πείσεις ότι στην Αγία Παρασκευή, στην Κυψέλη και στις παραλίες πρέπει να τηρούμε τις αποστάσεις!
Φάουλ για κόκκινη κάρτα!



Ο Χρ. Κτενάς έκανε ρεπορτάζ και σχολιάζει στο fb:
** Στο βάθος ακούγεται μια ντουντούκα που λέει "παρακαλώ πολύ κρατάτε αποστάσεις". Κανείς δεν δίνει σημασία και βέβαια κανείς από τους επίσημους που φωτογραφίζονται. Μέχρι κάποια στιγμή ένας φωτογράφος λέει το μαγικό "να κάνουμε λίγο αποστάσεις" για να βγει πιο σωστό το καρέ. Και τότε υπακούν οι φωτογραφιζόμενοι -με μικρή δυσφορία- αλλά τι να κάνουμε, το βασικό είναι να έχουμε υλικό για promotion. Μετά μόλις τελειώσουν τα ενσταντανέ, όλοι μάζι πακέτο ο ένας πάνω στον άλλο. Στο βάθος η ντουντούκα συνεχίζει.
Σπάνιο. Πραγματικά σπάνιο. ** Ελπίζουμε τα ΜΜΕ -από αύριο- να μας πουν ξανά για το πόσο σημαντικό είναι να κρατάμε αποστάσεις και να μην μαζευόμαστε σε πλατείες. Επίσης πείτε μας για τις ομπρέλες στην παραλία, 4 μέτρα απόσταση...** Εν τω μεταξύ σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ ο ρεπόρτερ αναφέρει ενθουσιασμένος ότι πλήθος κόσμου είναι στην Ομόνοια για τα εγκαίνια: "νέοι, μικροί άνθρωποι, οικογένειες, μεγαλύτεροι, όλοι βρίσκονται εδώ".
Και ο Παύλος Πολάκης σχολίασε:
ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΛΕΜΕ!!!! Μόνο όταν καπνίζεις , τρως κρέας με ψάρι και χορεύεις ζεϊμπέκικο....
«Στη φιέστα Μπακογιάννη ,κορωνοϊός δεν πιάνει»
ΥΓ .Κυριε Τσιοδρα την άποψη σας !
Κύριε Χαρδαλιά ,πάνω από 7 μέτρα βάρκα με 2-3 άτομα μέσα ,συνεχίζει να κολλάει ο ιός μετά το αποψινό;;;
**Και η Δ.Κ: Όλοι ξέρουν ότι ο ιός κολλάει μόνο μέχρι τη διασταύρωση Αλεξάνδρας και Πατησίων. Στην Κυψέλη ναι, στην Ομόνοια όχι. Ε, Δήμαρχε;