ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Οι παρουσιάστριες της ΕΡΤ που την έκαναν με πλάγια πηδηματάκια...

...και τα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ με τα ΜΜΕ 

Κριτική για το πως χειρίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ το θέμα των ΜΜΕ ασκεί με άρθρο του ο ευρωβουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέλιος Κούλογλου.
Είναι γνωστό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καθημερινά απέναντί του την πλειονότητα των Μέσων Ενημέρωσης κι αυτό γιατί, όπως λέει ο έμπειρος δημοσιογράφος, στη διάρκεια της διακυβέρνησης ο..
ΣΥΡΙΖΑ δεν διασφάλισε την ανεξαρτησία της ΕΡΤ και δεν ανάδειξε τα κατάλληλα πρόσωπα στις θέσεις των παρουσιαστών και της διοίκησης, που θα ήταν δύσκολο να αντικατασταθούν από την επόμενη κυβέρνηση.
Ο Κούλογλου ασκεί κριτική για την επιμονή του ΣΥΡΙΖΑ στην καταστροφική ρύθμιση των τεσσάρων μόνο τηλεοπτικών αδειών και κάνει λόγο για την "σταλινική λογική «όσοι δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας» (αντί του σωστού «όσοι δεν είναι εναντίον μας είναι μαζί μας»)" που, όπως λέει ο ευρωβουλευτής, "δεν δημιούργησε παρά εχθρούς, με αποτέλεσμα την έλλειψη των παραμικρών, έστω και ασταθών συμμαχιών, και το σημερινό απόλυτα εχθρικό περιβάλλον για την αξιωματική αντιπολίτευση"...
Αναφερόμενος στις αντιδράσεις σύσσωμης της αντιπολίτευσης για την πλήρη απουσία ελέγχου και παρεμβάσεων από το ΕΣΡ (Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης)., ο Κούλογλου αναφέρει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βρεθεί στη κυβέρνηση για 4,5 χρόνια και θα έπρεπε να είχε θωρακίσει θεσμικά και οργανωτικά το ΕΣΡ.
Ο Κούλογλου κάνει λόγο για δικαιολογημένες αντιδράσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την «ασφυκτική λογοκρισία και το κατάντημα της ΕΡΤ» και επισημαίνει πως ακόμη και φιλικά προσκείμενες παρουσιάστριες την έκαναν με πλάγια πηδηματάκια (σσ εννοεί την Τρέμη!). Σχετικά με την ΕΡΤ ο Κούλογλου τονίζει επίσης: Η εκπομπή δημοσιογράφου της ΕΡΤ-3, που ήταν μάλιστα υποψήφια βουλευτής με την ΝΔ «κόπηκε», επειδή - ως όφειλε - έκανε ερώτηση στον υφυπουργό Αθλητισμού για τον ΠΑΟΚ. Τις προάλλες, ο ιστότοπος της ΕΡΤ πέθανε τον Μίκη Θεοδωράκη και την Ειρήνη Παππά!