ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Ελεγχος στον («διαφανέστατο») εκδοτικό όμιλο Μαρινάκη...

...και ευθείες βολές του Βηματοδότη κατά Μητσοτάκη

Ελεγχος από κλιμάκιο της Επιτροπής Ανταγωνισμού έγινε την περασμένη Παρασκευή στο μιντιακό συγκρότημα του Βαγγέλη Μαρινάκη και άλλες δύο εφημερίδες. Το γεγονός γνωστοποιεί ο Βηματοδότης που με επικριτικό ύφος και ευθείες βολές κατά Μητσοτάκη, κάνει λόγο για «επιδρομή» στον..
«διαφανέστατο εκδοτικό μας όμιλο». Αναλυτικά ο Βηματοδότης έγραψε για τον έλεγχο της Επιτροπής Ανταγωνισμού:
"Επιδρομή
Σχεδόν από τα χαράματα της Παρασκευής, εν μέσω πανδημίας και κυβερνητικών εκκλήσεων βοήθειας από τον Τύπο για την αντιμετώπιση των έκτακτων συνθηκών, κλιμάκιο της Επιτροπής Ανταγωνισμού επέδραμε στην κυριολεξία στον διαφανέστατο εκδοτικό μας όμιλο και σε άλλες δύο εφημερίδες, υιοθετώντας άκριτα ανυπόστατες καταγγελίες περί δήθεν συγκρότησης ολιγοπωλίου και επικράτησης συνθηκών δεσπόζουσας θέσης, σε μια αγορά απολύτως ανοιχτή, που συγκροτείται από αμέτρητα μέσα ενημέρωσης. H επιδρομή θύμιζε άλλες εποχές, εκείνες της ανελεύθερης επταετίας της χούντας των συνταγματαρχών. Παραδόξως δε, εξελίχθηκε επί των ημερών της νεοδημοκρατικής διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία υποτίθεται ότι υπερασπίζεται την ελευθερία του Τύπου και ομνύει σε αυτήν."

ΥΓ. Η ΕφΣυν είχε γράψει ότι στελέχη της Επιτροπής Ανταγωνισμού επισκέφτηκαν για ελέγχους το «Αργος» -το μοναδικό πρακτορείο διανομής Τύπου- καθώς και εγκαταστάσεις εταιριών που αποτελούν μεγαλομέτοχους της «Αργος», όπως τα γραφεία της εφημερίδας «Παραπολιτικά» (δείτε ΕΔΩ)