ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Ρουά Ματ με debate για τους τέσσερις της Αθήνας

«Ρουά Ματ», την Τετάρτη 8 Μαΐου, ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα. Στο στούντιο του ΣΚΑΪ, τέσσερις υποψήφιοι δήμαρχοι της Αθήνας, ο Κώστας Μπακογιάννης, ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο Παύλος Γερουλάνος και ο Νίκος Σοφιανός, διασταυρώνουν τα ξίφη τους εφ’ όλης της ύλης. Συντονίζει η Νίκη Λυμπεράκη. Μαζί της ο..
Παύλος Τσίμας.
***
Η κοινοβουλευτική μάχη για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, οι εκτιμήσεις των κομματικών επιτελείων για τις εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου, οι φοροελαφρύνσεις που σχεδιάζει η κυβέρνηση και οι δημοσκοπήσεις κα θα βρεθούν στο επίκεντρο της «Επόμενης Μέρας» μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.
***
Τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μαστρογεωργίου, το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Καρχιμάκης και η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Λουΐζα Ράζου.
***
Την Τρίτη 7 Μαΐου 2019 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου είναι η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης και ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης.