ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Η αυτοπεποίθηση του ρεπόρτερ

Το πρωί της Δευτέρας ανακοινώθηκε η απόφαση για τη διεξαγωγή «εν κενώ» του τελικού του Κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, δηλ. με κλειστές πόρτες και άδειες κερκίδες. Για μερικά εικοσιτετράωρα έπαιζε η πιθανότητα για τελικό με κόσμο. Μια πιθανότητα που για τους καλά ενημερωμένους συγκέντρωνε μικρά, έως μηδενικά, ποσοστά. Ένας από τους καλά ενημερωμένους ήταν κι.. ο Άρης Ασβεστάς. Ο οποίος ακούγοντας και διαβάζοντας τις εικασίες για «κόσμο ή χωρίς κόσμο» βγήκε στο φέισμπουκ το μεσημέρι του Σαββάτου και το έγραψε ξανά με βεβαιότητα: ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ!
Είπαμε, το έγραψε όχι σε εφημερίδα ή σε σάιτ, αλλά στο φέισμπουκ όπου –αν αστοχήσεις– το κράξιμο είναι εύκολο. Το λες και τόλμημα, αλλά η αυτοπεποίθηση του καλά ενημερωμένου, επιβραβεύτηκε. Να τι είχε γράψει ο Άρης Ασβεστάς:
«Επειδή γράφονται διάφορα δεξιά και αριστερά και πολλοί μου στέλνετε μηνύματα και με ρωτάτε τι τελικά ισχύει.... Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε ισχύει ό,τι ακριβώς έγραψε το sport-fm.gr από το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής: Ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί κατά 99% χωρίς κόσμο! Αν αυτό το 99% έχει αλλάξει, τότε έχει μάλλον γίνει 99,9% και όχι κάτι άλλο. Μακάρι να άλλαζαν τα πράγματα και να μπορούσε να γίνει με κόσμο, αλλά ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ στο ρεπορτάζ μας».
- από το harddog