ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Ο "Αθήνα 9.84" εναντίον της ΕΡΤ και της Λίλυς Καρατζαφέρη

Την απόφαση να καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον της ΕΡΤ πήρε ο Αθήνα 9,84, ζητώντας την προσωρινή αναστολή της απασχόλησης της Λίλυς Καρατζαφέρη στο Τρίτο Πρόγραμμα, επικαλούμενος νόμο που αφορά στην πρόσληψη προσωπικού σε προεκλογικές περιόδους και τις υπηρεσιακές μεταβολές και μια εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών. Επιπλέον από το ραδιοσταθμό θα..
κινηθεί και πειθαρχική διαδικασία κατά της (πρώην) παραγωγού του για την απασχόλησή της «σε καθήκοντα διαφορετικά από τα υπηρεσιακά, που αποτελεί ταυτόχρονα παράβαση συμβατικής της υποχρέωσης».
Είχε προηγηθεί εξώδικο του Αθήνα 9,84 προς την ΕΡΤ, μετά την έναρξη της συνεργασίας της Λίλυς Καρατζαφέρη με το Τρίτο, η ίδια ωστόσο συνέχισε να εργάζεται στον ραδιοσταθμό της ΕΡΤ. Η σύμβαση αορίστου χρόνου που είχε με το δημοτικό ραδιόφωνο της Αθήνας έχει «τροποποιηθεί», με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη από τα τέλη του 2018.
- πηγή: e-tetradio