ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Ανακοινωθήκαμε, λοιπόν!

Δεν έχω κρύψει ποτέ την ιδιαίτερη εκτίμηση και αγάπη που έχω σ' αυτό το νέο παιδί με την εκπληκτική συγκρότηση και αποτελεσματικότητα τον οποίον γνωρίζω πολύ καλά μέσα από το συνδικαλιστικό κίνημα, τόσο από την Επιθεώρηση Εργασίας, όσο και από το Υπουργείο Εργασίας. Όταν λέμε "βγήκαμε από τα μνημόνια με την κοινωνία όρθια" εννοούμε και τη δουλειά του Νάσου. Και..
χαίρομαι που έχει κάνει έναν τέτοιο προεκλογικό αγώνα και πλέον έχει καταλάβει ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας ότι εδώ έχουμε κάτι εξαιρετικό. Έναν άνθρωπο που όταν λέει "πάμε να φτιάξουμε την Αθήνα από την αρχή, όχι να διαχειριστούμε μια κατάσταση λίγο καλύτερα ή λίγο χειρότερα, αλλά να αλλάξουμε φιλοσοφία, να αλλάξουμε κέντρο βάρους" σε ψήνει.
Χτες έπιασα τον εαυτό μου πολύ συγκινημένο. Είμαι τόσο περήφανη για την Ανοιχτή Πόλη, τόσο περήφανη που ανήκω στην ομάδα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. Γιατί το να μοιράζεσαι ένα όραμα με τόσο αξιόλογους ανθρώπους, είναι τεράστια ηθική ικανοποίηση.
Χρόνια είχα να νιώσω έτσι...
- από το fb της λυρικής τραγουδίστριας Μαργαρίτας Συγγενιώτου, υποψήφιας με το ψηφοδέλτιο της  "Ανοιχτής Πόλης" του Νάσου Ηλιόπουλου