ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Παππάς σε ΝΔ: Σοβαρευτείτε, όλοι γνωρίζουν ποιος και γιατί κρύβεται

«Καλούμε την Αξιωματική Αντιπολίτευση να σοβαρευτεί. Όλοι γνωρίζουν ποιος κρύβεται και γιατί», απαντά ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, στη Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την ανακοίνωσή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχετικά με την έκδοση Κοινής Υπουργικής ..
Απόφασης, η οποία καθορίζει τους όρους, τις προϋποθέσεις και το χρόνο προβολής των πολιτικών κομμάτων στα ΜΜΕ ενόψει ευρωεκλογών.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ο κ. Παππάς αναφέρει ότι «η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων των συνδυασμών των υποψηφίων (για τις ευρωεκλογές) στον Εισαγγελέα του Αρείου έληξε εχθές στις 12 τα μεσάνυχτα. Με γνωστούς πλέον τους υποψήφιους συνδυασμούς, η ΚΥΑ με τους όρους, τις προϋποθέσεις και το χρόνο προβολής των κομμάτων στα ΜΜΕ, βαίνει προς έκδοση». Και καταλήγει: «Καλούμε την Αξιωματική Αντιπολίτευση να σοβαρευτεί. Όλοι γνωρίζουν ποιος κρύβεται και γιατί».