ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Ο Alpha στηρίζει τα ικανά στελέχη που διαθέτει...

 Με ένα σημείωμα που έστειλε χθες εσωτερικά σε όλους τους συνεργάτες της η Αννα Βλαβιανού, επί έξι χρόνια επικεφαλής του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας και σύμβουλος σε θέματα για το πρόγραμμα του Alpha, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της και αποχώρησε...
Σήμερα o όμιλος έσπευσε να την την αντικαταστήσει και σε..
σχετική ανακοίνωση του Alpha αναφέρεται:
Μετά από 14 χρόνια συνεργασίας με τον Alpha από τη θέση της Marketing Manager, η Πίμη Φασούλα αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Επικοινωνίας του καναλιού.
Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στο κομμάτι της τηλεόρασης αλλά και στον τομέα της επικοινωνίας, έχει εργασθεί σε θέσεις ευθύνης με επίκεντρο το Marketing, την Επικοινωνία και το promotion. Ανήκει στο δυναμικό του Alpha από το 2005.
Έχει πτυχίο στην Επικοινωνία και το Marketing από το Πανεπιστήμιο του Westminster και διπλό μεταπτυχιακό σε Communication Arts and Image Studies από το Πανεπιστήμιου του Kent.
Η επιλογή της Πίμης Φασούλα στη συγκεκριμένη θέση ενισχύει τη στρατηγική του Alpha να στηρίζει τα ικανά στελέχη που διαθέτει.