ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Ραγκούσης: «Ο Μητσοτάκης είναι ο Στέφανος Χίος της πολιτικής»

Με τον Στέφανο Χίο παρομοιάζει τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ο πρώην υπουργός και νυν στέλεχος της «Γέφυρας», Γιάννης Ραγκούσης, με ανάρτησή του στο twitter. Aφορμή η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ  επανερχόμενη στο θέμα των διακοπών του πρωθυπουργού στη θαλαμηγό της οικογένειας Παναγόπουλου.
Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο Γιάννης Ραγκούσης σχολιάζει:..

Επιτέλους! Η πολιτική απέκτησε το δικό της Στέφανο Χίο. Ονομάζεται Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΝΔ η οποία προκάλεσε την αντίδραση του Γιάννη Ραγκούση:
«Στον σημερινό Τύπο αποκαλύπτεται και η ωμή συναλλαγή πίσω από τις χλιδάτες διακοπές που έκανε κρυπτόμενος ο κ. Τσίπρας. Η κ. Κατερίνα Παναγοπούλου, εκτός από πρωθυπουργική σύμβουλος, διορίστηκε πριν από λίγες μέρες πρέσβης εκ προσωπικοτήτων απολαμβάνοντας όλα τα σχετικά προνόμια, ενώ επιπλέον προτείνεται από την κυβέρνηση να εκπροσωπεί στο εξής και για πάντα την Ελλάδα στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ). Με λίγα λόγια λόγια “μου δίνεις τη θαλαμηγό σου, σε κάνω πρέσβη και αθάνατη.
» Η υποκρισία, το θράσος, αλλά και η ξιπασιά του σκαφάτου κ. Τσίπρα δεν γνωρίζουν όρια. Τρεις εβδομάδες μετά την τραγωδία στο Μάτι κρύφτηκε σε μια θαλαμηγό, ενώ η χώρα μετρούσε ακόμη νεκρούς από την εθνική τραγωδία. Και τώρα που οι φωτογραφίες του διέρρευσαν, πανικόβλητος εξαγγέλλει άρον άρον προεκλογικά επιδόματα, μήπως και αποφύγει τη συντριβή του. Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο κ. Τσίπρας είναι ότι βρισκόμαστε πια στο 2019 και όχι στο 2015 και οι πολίτες έχουν βιώσει στο πετσί τους και τα ψέματά του και τις καταστροφικές επιλογές του».