ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Στον τελικό η Λίβερπουλ με επική ανατροπή


Έπος στο Champions League, αλλά και στα χρονικά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, έγραψε η Λίβερπουλ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πέτυχε ίσως τη μεγαλύτερη ανατροπή-πρόκριση στην Ιστορία της και μία από τις μεγαλύτερες στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση της «Γηραιάς Ηπείρου».
Η «ξεγραμμένη» από πολλούς,..
Λίβερπουλ, μετά τη βαριά ήττα της στο «Καμπ Νου » με 3-0 την περασμένη Τετάρτη, παρά τις σημαντικές απουσίες της (Σαλάχ, Φιρμίνο), κατάφερε να διαλύσει με 4-0 την Μπαρτσελόνα, η οποία ένα χρόνο μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Ρόμα στους προημιτελικούς (νίκησε 4-1 στην έδρα της κι έχασε με 3-0 στην Ιταλία) έζησε άλλη μία εφιαλτική βραδιά, που συνοδεύτηκε από έναν ακόμη ταπεινωτικό αποκλεισμό.
Για δεύτερη σερί σεζόν οι «κόκκινοι» του Κλοπ θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο του Champions League, όντας η πρώτη φιναλίστ του μεγάλου τελικού της 1ης Ιουνίου στο «Wanda Metropolitano» της Μαδρίτης. Και μπορεί πέρυσι να το έχασαν από τα τραγικά λάθη του Κάριους, ωστόσο, εφέτος έχουν τον Άλισον, που απόψε έδειξε γιατί θεωρείται από τους κορυφαίους στον κόσμο. Άσχετα με το ποια θα είναι η αντίπαλος των «κόκκινων» στον τελικό (Αγιαξ ή, Τότεναμ), μετά από αυτό που έγινε απόψε στο «Άνφιλντ», η Λίβερπουλ δικαιωματικά θεωρείται ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.