ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Οργή Σαββίδη και συγγνώμη από το Epsilon για την Τατιάνα

Για το σκετς που σατύριζε το  συλλαλητηρίο στην εκπομπή Tatiana Live

Πολλές αντιδράσεις, κυρίως από τη Βόρεια Ελλάδα προκάλεσε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου με την stand up comedian Λίλα Σταμπούλογλου στο κανάλι «Εpsilon».
Συγκεκριμένα η Σταμπούλογλου, στο πλαίσιο σάτιρας εμφανίστηκε στην εκπομπή ντυμένη με την παραδοσιακή Μακεδονίτικη φορεσιά, υποστηρίζοντας πως το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη..
«ανταγωνίστηκε το πατρινό καρναβάλι». Στη συνέχεια, χαρακτήρισε τους διαδηλωτές «φολκλόρ» και είπε πως «εάν οι Σκοπιανοί δουν όλα αυτά τα νούμερα, ίσως κάνουν πίσω» με την Τατιάνα να της λέει πως είναι έτοιμη για το συλλαλητήριο των Αθηνών.
Μετά τις αντιδράσεις (και την οργή του νεου ιδιοκτήτη Ιβάν Σαββίδη) το κανάλι δεν ήταν δυνατόν να μην βγάλει ανακοίνωση και να ζητησει συγγνώμη. Αναλυτικά σε ανακοίνωσή του αναφέρει:
" Μας απασχόλησε έντονα η αντίδραση του κόσμου, όσον αφορά το σκετς στην εκπομπή της κας Τατιάνας Στεφανίδου, Tatiana Live, την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, σχετικά με το μεγαλειώδες συλλαλητήριο που έγινε στην Θεσσαλονίκη για το Μακεδονικό.
Η κα Λίλα Σταμπούλογλου, είναι μια σατιρική κωμικός, γνωστή για τις ανατρεπτικές και συχνά καυστικές παραστάσεις της. Αρέσκεται στο να παρουσιάζει με ανάλογο τρόπο τα τεκταινόμενα, ορισμένες φορές αιχμηρά, κάτι το οποίο δεν είναι σπάνιο στον χώρο της σάτιρας.
Το συγκεκριμένο σκετς της Δευτέρας, δεν είχε σκοπό, σε καμία περίπτωση να θίξει κανέναν. Μολαταύτα, είναι κατανοητό ότι ενόχλησε μεγάλη μερίδα τηλεθεατών.
Ως κανάλι, οφείλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους θιγέντες, καθώς και να διαβεβαιώσουμε ότι υπό την νέα διοίκηση θα προάγουμε και θα στηρίξουμε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.
Κλείνοντας, θα θέλαμε να τονίσουμε την αδημονία μας, για πραγματοποίηση των άνωθεν δεσμεύσεων μας."