ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Ο Αλαβάνος προανήγγειλε νέο πολιτικό φορέα

Nέα πολιτική κίνηση προανήγγειλε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος, σε συνέντευξή του, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 και  στην εκπομπή «ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ, ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ» με τους Γιώργο Κουβαρά, Κατερίνα Δούκα, Γιώργο Πιέρρο
Όταν ρωτήθηκε για τις πολιτικές του κινήσεις ο Αλ. Αλαβάνος είπε: «Μπορείτε να κάνετε ένα μήνα υπομονή; Μέσα στον ένα μήνα θα υπάρξει κάτι καινούργιο». Συνεχίζοντας διευκρίνισε: «Δεν περιορίζομαι σε συνεργασίες της αριστεράς. Δεν αρκεί μία συνεργασία αριστεράς. Υπάρχουν νησίδες μέσα στην ελληνική κοινωνία,  στο δημοσιογραφικό κόσμο,.. στον κόσμο της διανόησης, της τέχνης», ενώ συμπλήρωσε «πιστεύω ότι θα βγει κάτι σημαντικό σε μικρό διάστημα».
Όταν σχολιάστηκε το γεγονός ότι η επικείμενη συνεργασία δεν περιορίζεται στο χώρο της Αριστεράς, ο Αλ. Αλαβάνος είπε: «Δεν μπορεί να περιορίζεται στο χώρο της αριστεράς». Περιέγραψε ανθρώπους που είχαν μία άποψη στο μυαλό τους και λόγο της κρίσης αναγκάστηκαν να αλλάξουν άποψη και ανέφερε: «Πιστεύω ότι πρέπει να συσπειρωθεί και θα συσπειρωθεί κάθε θετικό στοιχείο όχι μόνο από το πολιτικό φάσμα, από αυτούς που έχουν πολιτική ταμπέλα, αλλά από ανθρώπους που λειτουργούν μέσα στην κοινωνία πάνω σε ένα πρόγραμμα για την ανασυγκρότηση της χώρας»
Όταν ρωτήθηκε αν θα συνεργαστεί με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ή τον Παναγιώτη Λαφαζάνη είπε: «Εχουμε συζητήσεις μαζί τους. Με άλλους έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, με άλλους όχι τόσο καλά, εγώ πιστεύω ότι αυτοί που είπατε χωράνε μέσα».