ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Ο Κυριάκος παραδίδει μαθήματα

Αν είστε ένας κοινός θνητός, πιθανότατα τα βιβλία σας τα τοποθετείτε στη βιβλιοθήκη με τον παραδοσιακό, μπανάλ τρόπο. Δεν είστε τίποτα απόφοιτοι του Χάρβαρντ, σαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.Γιατί ο πρόεδρος της ΝΔ ξέρει καλά τι πρέπει να κάνει με τα βιβλία. Όχι, όχι. Τα βιβλία δεν είναι για να τα καταχωνιάζουμε σε μία βιβλιοθήκη. Είναι για να τα..
μοστράρουμε πάνω από τον καναπέ, με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνονται καλά τα εξώφυλλα. Και φυσικά επιλέγουμε βιβλία που να ταιριάζουν χρωματικά με το ντεκόρ του σπιτιού μας – γιατί τι να το κάνεις το βιβλίο αν δεν ταιριάζει με τον πίνακα από πάνω; Να το διαβάσεις; Ε, όχι.
Πάρτε μαθήματα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Ηγέτης σας ανοίγει τα μάτια. Ευτυχώς που δίνει μια στο τόσο και τέτοιες συνεντεύξεις και παίρνουμε κι εμείς μια ιδέα από το πώς σκέφτεται. Αν όχι αυτός, τότε οι επικοινωνιολόγοι του.
Δείτε το σχόλιο του Κώστα Βαξεβάνη στο fb:

                    - από το koutipandoras

- σημ zoo: Οπως επισήμανε αναγνώστης η συνέντευξη Μητσοτάκη δόθηκε στο (αγαπημένο των νεοδημοκρατών) Free Thinking Zone όπου το ντεκόρ με τα βιβλία παραμένει ίδιο τα τελευταία χρόνια κι αυτό που ίσως έχει αλλάξει είναι η θέση του δερμάτινου καναπέ μπροστά από το «ράφι» με τα βιβλία...