ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Και η ΝΔ το βιολί της

Η γνωστή ΝΔ μέσα στην αντιπολιτευτική της απελπισία και την πολιτική της ανεπάρκεια ξιφούλκησε πάλι εναντίον της ΕΡΤ για ένα ανθρώπινο λάθος και μια παράλειψη που προερχόταν από το ΑΠΕ και αναπαρήχθη από τηλεοπτικούς σταθμούς και σάϊτ μεταξύ των οποίων και η ΕΡΤ.
Η ηγεσία της ΝΔ όπως κάνει σε καθημερινή βάση, επιτίθεται χυδαία και για ασήμαντους λόγους στην ΕΡΤ και στους εργαζόμενούς της.. κάνοντας την τρίχα τριχιά, προσπαθώντας να απαξιώσει την εγκυρότητα και την αξιοπιστία της, βέβαια χωρίς αποτέλεσμα.  
Οι θιασώτες του μαύρου δεν μπορούν να χωνέψουν την επαναλειτουργία της ΕΡΤ και ελλείψει πολιτικού λόγου και προγράμματος επιδίδονται σε έναν πόλεμο μηδενισμού και συκοφαντίας.   
Όσο για τους συναδέλφους μας που στοχοποιούνται  από ακροδεξιά και φασιστικά στοιχεία δηλώνουμε ότι αποτελεί τίτλο τιμής.
 Όπως τίτλος τιμής είναι για όλους τους εργαζόμενους της ΕΡΤ η αποδεδειγμένα αταλάντευτη και αγωνιστική στάση μας απέναντι στον φασισμό, στην μισαλλοδοξία και τον διχασμό.
Είμαστε δίπλα και μαζί τους και όλοι μαζί… ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΠΟΣΠΕΡΤ)