ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Μαυρίδης (Φιλελεύθερος) εναντίον Κανελλόπουλου (ΕφΣυν)

Ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας "Φιλελεύθερος", Θανάσης Μαυρίδης, απαντάει μέσω facebook στο σχόλιο του δημοσιογράφου της Εφημερίδας των Συντακτών, Δημήτρη Κανελλόπουλου που έχει τίτλο «Τόσο... Φιλελεύθερος που έγινε... Ελεύθερη Ωρα».
Ο Θανάσης Μαυρίδης επιτίθεται στον Δ. Κανελλόπουλο (έχει κι ένα υστερόγραφο που δεν το καταλάβαμε) και γράφει συγκεκριμένα στο fb:
"Ο γνωστός εμετικός της ΕΦΣΥΝ συγκρίνει τον Φιλελεύθερο με την Ελεύθερη Ώρα, με αφορμή το πρωτοσέλιδο που "περιλαμβάνει" Ιερώνυμο και Φράγκο. Αντιλαμβανόμαστε.. ότι το αφεντικό του, ο Νίκος ο Παππάς, έχει μία εμμονή να με κατατάξει στην ακροδεξιά. Αυτός, όμως, ένας δημοσιογραφος, δεν έκανε τον κόπο να διαβάσει πρώτα τα ρεπορτάζ και τα άρθρα; Έμεινε στους τίτλους; να τους χαίρονται εκεί στην Κουμουνδούρου.Ή αλλιώς όταν τα trolls γίνονται "δημοσιογράφοι".
Ιδού το κείμενο.
Συντάκτης: Δημήτρης Κανελλόπουλος
"Αριστούργημα αυτό το συλλαλητήριο, με τους εθνικιστές και τους γραφικούς, με τον Λεβέντη, την Καϊλή και τη Χρυσή Αυγή, με τον Φραγκούλη Φράγκο και τον «Ελληνα με το μεγαλύτερο IQ»... Μέχρι και τις εφημερίδες φέρνει πιο κοντά, από τον φιλελεύθερο(;) Φιλελεύθερο ώς την ακροδεξιά (χωρίς ερωτηματικό) Ελεύθερη Ώρα. Ιερώνυμος και Φράγκος στο ίδιο κάδρο και για τα δύο πρωτοσέλιδα (μόνο). Υπάρχουμε εμείς που θεωρούμε και θεωρούσαμε πάντοτε γελοία αυτά τα εθνικιστικά συλλαλητήρια. Σεβαστό, νομίζω. Υπάρχουν άλλοι που τα θεωρούν σοβαρά και αναγκαία. Σεβαστό επίσης. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που τα θεωρούν σοβαρά ή γελοία αναλόγως με το ποιος είναι στην κυβέρνηση, ο Τσίπρας ή ο Σημίτης λόγου χάριν. Οι νεοφιλελέ είναι ό,τι πιο χρήσιμο έχουμε, να το βλέπουμε να ξέρουμε τι ακριβώς πρέπει να αποφεύγουμε".
ΥΓ Θανάση Μαυρίδη: Θεωρώ υπεύθυνο για οτιδήποτε γίνει στα γραφεία μας ή (ακόμη χειρότερα) σε εργαζόμενους μας αυτόν τον "κύριο". Για να μην λένε μετά ότι δεν ήξεραν."