ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Δ. Στούμπος: Για λόγους παραδειγματισμού οι απολύσεις!..

- Απεργιακή εκπομπή εργαζόμενων Στο Κόκκινο και στην ΑΥΓΗ
- Νέες στάσεις εργασίας

Ωριαία απεργιακή εκπομπή πραγματοποίησαν στο ραδιοφωνικό σταθμό 105,5 Στο Κόκκινο εργαζόμενοι και απολυμένοι ενημερώνοντας για τα όσα καλούνται να υπογράψουν με τη δραματική μείωση των μισθών τους. Η εκπομπή έγινε στο πλαίσιο της σημερινής στάσης εργασίας - και της αλληλεγγύης μεταξύ των εργαζόμενων στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ - αναφορικά με τις τρεις εκδικητικές απολύσεις δημοσιογράφων στο ραδιοσταθμό.
Στην κουβέντα ειπώθηκε μεταξύ άλλων ότι επιδίωξη των εργαζόμενων είναι όχι μόνο..
τα μέσα του ΣΥΡΙΖΑ να μείνουν ανοιχτά, αλλά και να έχουν ουσιαστικό ρόλο στην ενημέρωση των πολιτών δηλαδή να μην είναι κομματική ντουντούκα και να ασκούν ουσιαστική κριτική στην κυβέρνηση.
Στην απεργιακή εκπομπή αναφέρθηκε ότι χθες το μέλος του ΔΣ της Left Media AE Δημήτρης Στούμπος ξεκάθαρα αναφερόμενος στις απολύσεις εξήγησε ότι αυτές έγιναν για λόγους παραδειγματισμού ώστε να πεισθούν και να υπογράψουν τελικά όλοι οι εργαζόμενοι Στο Κόκκινο μειώσεις μισθών 20% κάτι που σημαίνει ότι η πλειοψηφία των εργαζομένων καλείται να επιβιώσει με αμοιβή ύψους περίπου 750 ευρώ.
Στην εκπομπή μίλησαν ο Χρήστος Τζίφας, διοικητικός υπάλληλος στην εφημερίδα Η ΑΥΓΗ και εκπρόσωπος των συναδέλφων του στην ΕΠΗΕΑ, η Μπούλικα Μιχαλαλοπούλου δημοσιογράφος και εκπρόσωπος των συναδέλφων της Στο Κόκκινο στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, ο Νίκος Μορφονιός δημοσιογράφος και εκπρόσωπος των δημοσιογράφων της εφημερίδας Η ΑΥΓΗ στην ΕΣΗΕΑ, ο Γιάννης Ανδρουλιδάκης, δημοσιογράφος Στο Κόκκινο, η Τζούλυ Τζίγκα, δημοσιογράφος Στο Κόκκινο, η Νανά Νταουντάκη, μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, η απολυμένη δημοσιογράφος Γιάννα Αθανασίου και ο επίσης απολυμένος δημοσιογράφος Αλέξανδρος Ζέρβας.

ΥΓ Οι κινητοποιήσεις «Στο Κόκκινο» και στην ιστοσελίδα «stokokkino.gr» συνεχίζονται με τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΕΡ να υλοποιούν τις αποφάσεις της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων για τετράωρες στάσεις εργασίας αύριο Πέμπτη (08.00 με 12.00) και την Παρασκευή.