ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Ο Π. Λάμψιας ανέλαβε τον Φιλελεύθερο

Θ. Mαυρίδης: Ευχαριστώ τον Παναγιώτη που δέχτηκε την πρότασή μας

Την διεύθυνση της ημερήσιας εφημερίδας «Φιλελεύθερος» ανέλαβε ο πρωην διευθυντής των ΝΕΩΝ και επι σειρά ετών στέλεχος του ΔΟΛ, Παναγιώτης Λάμψιας.
Θυμίζουμε ότι ο Π. Λάμψιας παραιτήθηκε από την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ στα μέσα του Δεκεμβρίου και στη θέση του πήγε ο Γιώργος Μαντέλας. Σε κείμενό του τότε ευχαριστούσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη με την οποία τον..
περιέβαλε και εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να παραιτηθεί. (δείτε ΕΔΩ).
Ο Θανάσης Μαυρίδης έγραψε σχετικά στο fb: «Απο την Δευτέρα ο Π. Λάμψιας αναλαμβάνει τη διεύθυνση του Φιλελεύθερου. Ευχαριστώ τον Παναγιώτη για το γεγονός ότι δέχτηκε την πρόταση μας. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα τα καταφέρει. Είναι γεννημένος αγωνιστής και ο καλύτερος διευθυντής που θα μπορούσε να έχει ο Φιλελεύθερος. Παναγιώτη, καλή επιτυχία.

ΥΓ Γεγονός είναι ότι η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» έχει στρώσει πάρα πολύ σε σχέση με το ξεκίνημά της. Μπορείς να πεις πλέον ότι είναι «μια κανονική εφημερίδα».