ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Γιατί τα έσπασαν Κοντομηνάς - Φουρλεμάδης

Διαχειριστικός έλεγχος στον Alpha

Σε κατάσταση απόλυτου εκνευρισμού βρίσκεται ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Alpha Δημήτρης Κοντομηνάς καθώς αδυνατεί να αντιληφθεί πως είναι δυνατόν ο Δημήτρης Φουρλεμάδης που είχε  επί χρόνια τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στο κανάλι έκανε δώρα σε συγκεκριμένες μητροπόλεις και Μητροπολίτες με λεφτά του Alpha χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει.
Ο Δημήτρης Κοντομηνάς όπως αναφέρει σε συνομιλητές του, καθημερινά ανακαλύπτει και.. νέες δωρεές όταν η πλευρά Φουρλεμάδη ισχυρίζεται ότι διάσπαση των σχέσεων τους ήταν επιλογή του αποχωρούντος καθώς δεν ήταν δυνατόν να ανταποκριθεί στα «αιτήματα» του μεγαλομετόχου σε άλλες εταιρίες του ομίλου που αντιμετώπιζαν προβλήματα.
Την όξυνση των σχέσεων των δύο πλευρών, που ακολούθησε η αποχώρηση Φουρλεμάδη από όλες τις εταιρίες που ελέγχει ο κ. Κοντομηνάς (όμιλος ΔΕΜΚΟ), ακολουθεί σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες διαχειριστικός έλεγχος από ελεγκτική εταιρία που ανήκει στην ομάδα της επονομαζόμενης Big Four που έχει παραγγείλει ο ιδιοκτήτης των εταιριών του ομίλου ΔΕΜΚΟ και του Alpha.
- από εκτενές ρεπορτάζ του Ν. Καρούτζου στο bankingnews (ολόκληρο ΕΔΩ)