ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Ο Γιάννης Σμαραγδής για την Έλενα Ακρίτα: Ποια είναι αυτή;

Πολλές ήταν οι αντιδράσεις στα τέλη Δεκεμβρίου από την επίθεση του σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή εναντίον κριτικών κινηματογράφου που στάθηκαν επικριτικά απέναντι στην ταινία του «Καζαντζάκης». Ο σκηνοθέτης που μίλησε για «κακές ψυχές», «αισθητική της ξυρισμένης μασχάλης», «καθοδηγούμενους από σκοτεινούς μηχανισμούς»,  είπε πως είναι αποφασισμένος να κινηθεί δικαστικά. «Στη χυδαιότητα απαντάμε δικαστικά» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας μπροστά στην κάμερα του STAR.
Στα περί δικαστικής προσφυγής Σμαραγδή κατά των κριτικών κινηματογράφου είχε απαντήσει.. τότε και η δημοσιογράφος - συγγραφέας Ελενα Ακρίτα, η οποία έγραψε στο Facebook:..
«Ο Γιάννης Σμαραγδής κινείται νομικά εναντίον των κριτικών που έγραψαν άσχημα για τον ‘Καζαντζάκη’ του. Μάλλον δεν έχει δει την ταινία.»
Τώρα ο Γιάννης Σμαραγδής επανήλθε και μίλησε για τις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε η ταινία του, στην εκπομπή "Happy Day".
Όταν ο σκηνοθέτης ρωτήθηκε αν τον στεναχώρησαν τα αρνητικά σχόλια τής Έλενας Ακρίτα απάντησε: "Ποια είναι αυτή; Είναι αυτή που έγραψε ένα αρνητικό σχόλιο για την κα Αρβελέρ. Αυτή την έχει δει την ταινία; Όσοι εκφράστηκαν αρνητικά για την ταινία στο διαδίκτυο δεν την έχουν δει. Την Έλενα Ακρίτα δεν την ξέρω ως αρθρογράφο, την ξέρω για πράγματα που έχει κάνει στην τηλεόραση. Καλό είναι να είμαστε λίγο καλύτεροι άνθρωποι όλοι»...