ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

O σύμβουλος που «θεωρεί τσιφλίκι του ΤΑ ΝΕΑ»

Νομίζω, (τι νομίζω δηλαδή είμαι σίγουρος), ότι ο Δημήτρης (Μανιάτης), δεν έχει ανάγκη προστασίας από κανέναν, πολύ περισσότερο από εμένα.
Αλλά (πάντα αυτό το ρημάδι το αλλά) το να ζητά, εμμέσως πλην σαφώς, την απόλυσή του από την εφημερίδα που εργάζεται ο κ. Γιώργος Προκοπάκης, ο γνωστός σύμβουλος επιχειρήσεων και υποψήφιος με τη Δράση και κυρίως πρώην πρόεδρος της NEΡIT(εδώ είναι στα χωράφια μας) πάει πολύ. Πάρα πολύ.
Ο κύριος αυτό με το περίεργο σκεπτικό του τύπου «Έχουμε την ΕΡΤ και το ΑΠΕ να μας λένε τις σαχλαμάρες των εθνοσωτήρων - φθάνει. Πάει πολύ τις ίδιες ανοησίες να διαβάζουμε και στα ΝΕΑ», θεωρεί ούτε λίγο ούτε πολύ τσιφλίκι του τα ΝΕΑ και τους συναδέλφους των Νέων οι οποία κατά τον ίδιο μπορούν να γράφουν μόνο..
όσα του αρέσουν και για την ακρίβεια μόνο ρεβεράντζες για τον Στουρνάρα!
Κι επειδή το «είναι γραφικός» δεν ισχύει πλέον διότι αυτοί οι «γραφικοί» οδήγησαν τη χώρα στη χρεωκοπία ουδείς δικαιούται να αφήνει αναπάντητες τέτοιες προκλήσεις και πολύ περισσότερο εμείς οι δημοσιογράφοι.

ΥΓ: Να θυμίσω ότι προ ημερών ένας ακόμη γραφικός ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Β. Λεβέντης είπε στο Βεργίνα TV ότι «Στην ΕΡΤ είναι όλοι άπλυτοι» και «υπάλληλοι της “Αυγής»! Ποιος... ο Βασίλης Λεβέντης!
- από το facebook του δημοσιογράφου Δημήτρη Χατζηνικόλα 

- διαβάστε: Γ. Προκοπάκης: Προβληματική δημοσιογραφία στα ΝΕΑ