ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

ΠΟΕΣΥ: Τα ΜΜΕ να αντιμετωπίζουν την Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση

Ανάμεσα στα άλλα ψηφίσματα που ενέκριναν οι σύνεδροι του 8ου Τακτικού Πανελλήνιου Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενωσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) ήταν και αυτό για τη Χρυσή Αυγή.
To ψήφισμα ζητάει από τα ΜΜΕ να μην αντιμετωπίζουν τους υπόδικους και κατ’ ομολογίαν δολοφόνους ως πολιτικό κόμμα, αλλά ως εγκληματική οργάνωση και να σταματήσει η προβολή τους
Το ψήφισμα γίνεται άκρως επίκαιρο με αφορμή και το γεγονός ότι μεταδόθηκαν από τη δημόσια τηλεόραση τα κάλαντα στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής!
Η πρόσφατη ομόφωνη απόφαση του συνεδρίου της ΠΟΕΣΥ, που ελήφθη την Κυριακή, συγκεκριμένα αναφέρει:..
"Το Συνέδριο της ΠΟΕΣΥ ζητάει την επιτάχυνση των διαδικασιών στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Καταδικάζουμε κάθε επίθεση και κάθε απειλή σε βάρος συναδέλφων, αλλά και δημοκρατικών πολιτών, προσφύγων και μεταναστών.
Το συνέδριο της ΠΟΕΣΥ ζητάει από τα ΜΜΕ να μην αντιμετωπίζουν τους υπόδικους και κατ’ ομολογίαν δολοφόνους ως πολιτικό κόμμα, αλλά ως εγκληματική οργάνωση και να σταματήσει η προβολή τους, πλην των θεμάτων που αποκαλύπτουν την εγκληματική δράση τους".