ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2017

Οργή Χατζηνικολάου: Δεν χρωστάω τίποτε και σε κανέναν!

«Ως φυσικό πρόσωπο δεν χρωστάω τίποτε σε κανέναν και για να σταματήσει η λάσπη σας ενημερώνω ότι ο τραπεζικός δανεισμός του Realgroup -που είναι από τους μικρότερους του κλάδου- είναι ενήμερος και εξυπηρετείται κανονικά. Οσο για τα χρέη προς το δημόσιο, που αποτελούν το ένα τρίτο του ετήσιου τζίρου του Realgroup, η εταιρεία έκανε αίτηση και θα μπεί στον εξωδικαστικό συμβιβασμό για να τα αποπληρώσει μέχρι δεκάρας».
Τα παραπάνω αναφέρει σε οργισμένη απάντησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook o Νίκος Χατζηνικολάου, σε δημοσιεύματα που αφορούσαν τη νυχτερινή έξοδο του δημοσιογράφου μετά της συζύγου του, στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Τόλης Βοσκόπουλος. Τα κακοήθη -όπως χαρακτηρίστηκαν- δημοσιεύματα ισχυρίζονταν πως την ώρα που ο εκδότης «χρωστάει εκατομμύρια στο δημόσιο, διασκεδάζει πρώτο τραπέζι στον Τόλη με πούρα και σαμπάνια!»..

Αναλυτικά η απάντηση του Νικου Χατζηνικολάου:
Έχει και η αθλιότητα τα όρια της! «Θύμωσαν» ορισμένοι -εγκάθετοι για να πλήξουν τη Realnews και τον Real FM- γιατί λέει βγήκα έξω τη βραδιά της γιορτής μου για πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια... Δεν ντρέπονται;
Πρώτον ως φυσικό πρόσωπο δεν χρωστάω τίποτε σε κανέναν.
Δεύτερον για να σταματήσει η λάσπη σας ενημερώνω ότι ο τραπεζικός δανεισμός του Realgroup -που είναι από τους μικρότερους του κλάδου- είναι ενήμερος και εξυπηρετείται κανονικά. Οσο για τα χρέη προς το δημόσιο, που αποτελούν το ένα τρίτο του ετήσιου τζίρου του Realgroup, η εταιρεία έκανε αίτηση και θα μπεί στον εξωδικαστικό συμβιβασμό για να τα αποπληρώσει μέχρι δεκάρας.
Ας σεβαστούν τουλάχιστον ότι δώσαμε μέσα στην κρίση δουλειά σε περισσότερους από 200 ανθρώπους! Γνωρίζουν ότι οι δυσκολίες μας προήλθαν από την κατάρρευση των κυκλοφοριών και των εσόδων όλων ανεξαιρέτως των εφημερίδων, αλλά στοχοποιούν μόνον εμάς! Τους ενοχλεί η ανεξαρτησία μας. Και θεωρούν ότι βρήκαν τρόπο να μας «κοντύνουν»... Κάνουν λάθος και θα το διαπιστώσουν σύντομα! Ντροπή τόση λάσπη! Ντροπή τόσο βρώμικος και υπόγειος πόλεμος! Η απάντηση μας θα είναι να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη ανεξάρτητη δημοσιογραφική φωνή μας!