ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Τρίτος πόλος στην ενημέρωση γίνονται τα Παραπολιτικά 90.1

Φτάνοντας σχεδόν στα μισά της τρέχουσας σεζόν γίνεται φανερό πως το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών παγιώνεται ως η αμέσως επόμενη επιλογή, μετά το «δίπολο» Real 97.8 και ΣΚΑΪ 100.3.
Πράγμα διόλου εύκολο, το αντίθετο μάλιστα. Στους ειδησεογραφικούς σταθμούς λοιπόν που μετρώνται στις ακροαματικότητες, υπάρχουν οι δύο «μεγάλοι» που κονταροχτυπιούνται στην κορυφή, ακολουθούν τα Παραπολιτικά 90.1 και μετά... το χάος. Όλοι οι υπόλοιποι (105.5 Στο Κόκκινο, Alpha 98.9, Ραδιόφωνο 24/7 88.6) κινούνται λίγο πάνω από τη μονάδα στις ακροαματικότητες, στην καλύτερη ξεπερνούν το 2%.
Παρακάτω θα δούμε την πορεία των Παραπολιτικών 90.1 σύμφωνα με τα αστάθμιστα δείγματα,.. από την ημέρα που ξεκίνησε και τυπικά η εποχή Γιώργου Χουδαλάκη στη διεύθυνση του σταθμού. Ένας άνθρωπος του ραδιοφώνου που πέρασε, μεταξύ άλλων, από μεγαθήρια όπως ο ΑΝΤ1 97.2 (στις δόξες του) και ο Real 97.8, από τον οποίο και έφυγε το περασμένο καλοκαίρι μετά από 9 χρόνια στην πρωινή του ζώνη.

Τις πρώτες εβδομάδες, όπως είναι λογικό, ο σταθμός παραμένει στα ίδια σχεδόν επίπεδα με την περασμένη σεζόν. Γύρω στο 3% χονδρικά, με κάποιες «εκλάμψεις» όπως οι 60 αναφορές και η 19η θέση. Από τότε είχε ένα μικρό πτωτικό σερί που τον έφτασε στις 28 αναφορές, την χαμηλότερη μέχρι τώρα επίδοσή του στη σεζόν. Έκτοτε, και με τη «βοήθεια» του Γιώργου Τράγκα που κήρυξε τον πόλεμο εναντίον της Bari-Focus, τα Παραπολιτικά 90.1 μόνο ανεβαίνουν, με εξαίρεση μια μόνο εβδομάδα. Ξεπερνώντας έτσι το 4% και πηγαίνοντας οριακά προς το 5%, βάσει της καλύτερής του επίδοσης όντας στην 15η θέση με 71 αναφορές, στις τελευταίες μετρήσεις του χρόνου.
Μετά κι από αυτά τα άκρως ενθαρρυντικά στοιχεία για τα Παραπολιτικά 90.1, είναι η καλύτερη ευκαιρία για όλες τις εκπομπές, ώστε να παγιωθούν στο πρόγραμμα. Οχι τίποτε άλλο, για να μην αλλάζουν οι ώρες τους κάθε τρεις και λίγο μεσούσης της σεζόν, μπερδεύοντας -ή και απωθώντας- τους ακροατές.

- από το e-tetradio.gr