ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017

Προσπάθειες για να κρατηθεί «ζωντανή» η Βραδυνή

Τι λένε οι εργαζόμενοι

Νέες προσπάθειες καταβάλλονται από τη διοίκηση αλλά και τους εργαζόμενους για τη συνέχιση της έκδοσης της εφημερίδας ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής.
 Όπως επισημαίνουν οι εργαζόμενοι σε ψήφισμά τους: “Απόφασή μας είναι να συνεχίσουμε παρά τις δυσκολίες και να κρατήσουμε ζωντανή την ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής, η οποία αποτελεί σημαντικό πυλώνα ενημέρωσης και δημοκρατίας”.
Θυμίζουμε ότι η εργοδοσία της εφημερίδας άργησε αλλά κατέβαλε το βράδυ της περασμένης.. Παρασκευής, το δώρο Χριστουγέννων στους εργαζομένους -είχε γίνει και σχετική καταγγελία στο ΣΕΠΕ. Επισημαίνεται, όμως, ότι η οφειλή των δεδουλευμένων αποδοχών τριών μηνών στη ΒΡΑΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ εξακολουθεί να υφίσταται, γεγονός που αποτελεί λόγο εγρήγορσης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ και αμέσως μετά τις γιορτές προγραμματίζεται συνέλευση των συντακτών, για τον συντονισμό και τον καθορισμό περαιτέρω ενεργειών για την καταβολή των οφειλομένων.