ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Εξυπνάδες στο twitter...

Μεταμεσονύχτιες μπηχτές Τσίπρα - Μητσοτάκη στο twitter με φόντο την πρόκριση της Μπάρτσα - Κι απο κοντά Φώφη και Σταύρος

Με ένα σκωπτικό σχόλιο «παρενέβη» ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο θρίαμβο της Μπαρτσελόνα. Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, «τελικά, @kmitsotakis η PSG (σ.σ. Παρί Σεν Ζερμέν) θα κερδίσει το Champions League όσο και η ΝΔ τις επόμενες εκλογές».
Και με τον τρόπο αυτό, ο πρωθυπουργός θυμίζει ότι στην πρόσφατη διαδικτυακή συνέντευξή του ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προβλέψει κατάκτηση του φετινού τροπαίου από..
την γαλλική ομάδα, η οποία όμως αποκλείστηκε από την Μπαρτσελόνα, με σκορ 6-1.
Συγκεκριμένα στην ερώτηση ποιός πιστεύετε ότι θα πάρει το Champions League ο Μητσοτάκης ανέφερε: «Ποντάρω στο αουτσάιντερ, στην Παρί Σεν Ζερμέν».
«Καλά, μια λάθος πρόβλεψη για το Champions League έκανα, δεν έχασα και τα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ...» απάντησε ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης στην ανάρτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο twitter «… ότι η Παρί Σεν Ζερμέν θα κερδίσει το Champions League όσο και η ΝΔ τις επόμενες εκλογές».

- πηγή: topontiki
Kι από κοντά κι ο Σταύρος Θεοδωράκης και η Φώφη Γεννηματά: