ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Ο Χρήστος Ξανθάκης δεν βλέπει (έτσι λέει) Survivor!

Απόψε έπιασα τον εαυτό μου να παρακολουθεί Survivor και μάλιστα να συμμετέχει στο ριάλιτι και να παθιάζεται. Μάλιστα ως ευαίσθητος άνθρωπος πήρα και το μερος των αδύναμων, των Μαχητών...Εξεπλάγην διότι δεν το περίμενα αυτό από εμένα. Ο συγκάτοικός μου έσπευσε να με καθησυχάσει: «Μην ανησυχείς αυτό συμβαίνει σε όλους. Ολοι κολλάνε...». Ακριβώς αυτό το τελευταίο είναι όμως που με ανησυχεί...
Υπάρχουν βέβαια κι αυτοί που δεν έχουν δει ούτε ένα λεπτό (πώς μπορούν;) απο το Survivor! Ενας από αυτούς είναι ο Χρήστος Ξανθάκης που καταθέτει τις εντυπώσεις του (στο provocateur) από την μη παρακολούθηση του ριάλιτυ. Απολαύστε υπεύθυνα:..
  10+1 πράγματα που (ΔΕΝ) έμαθα απ’ το Survivor
Ο Χρήστος Ξανθάκης δεν έχει δει ποτέ το εθνικό μας άθλημα και ντροπή του! 
Δεν έχω δει ούτε λεπτό απ’ το Survivor! Ούτε λεπτό στην τηλεόραση, ούτε λεπτό στο γιουτούμπι, ούτε λεπτό στα βιντεάκια που παίζουν μπαλίτσα στα social media, τίποτε απολύτως. Ούτε δευτερόλεπτο! Κι από την άλλη αδύνατον θα ήταν να μείνω ανεπηρέαστος από αυτή την επικοινωνιακή καταιγίδα που σαρώνει όλα τα ελληνικά ΜΜΕ –για να μην πω τις συνειδήσεις των Ελλήνων και των Ελληνίδων. Κάτι πήρε το αυτί μου, κάτι πήρε το μάτι μου, κάτι υπέπεσε στην αντίληψή μου. Και απ’ αυτά τα ολίγα και σκόρπια, προέκυψαν τα συμπεράσματα που διαβάζετε πιο κάτω:
1) Το Survivor διαδραματίζεται σε ένα μέρος εξωτικό που μοιάζει με το Σχοινιά. Με το Σχοινιά που θα ήθελε να φτιάξει ο Ψινάκης.
2) Διαγωνίζονται δύο ομάδες. Η μία είναι οι Διάσημοι και η άλλη οι Μαχητές. Καμία δεν δικαιολογεί αυτό που ισχυρίζεται το όνομά της.
3) Συμμετέχει ο Σπαλιάρας. Αλλά δεν γ@μεί.
4) Οι διαγωνιζόμενοι περνάνε κάποιες δοκιμασίες, αλλά είναι τόσο φλώρικες που ακόμη κι ο Ιαβέρης θα τις ενέκρινε.
5) Υπάρχει ένας τύπος που τον λένε Μπο κι ένας άλλος που είναι Αποανατολίτης. Δεν γνωρίζω αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.
6) Συμμετέχει η Λάουρα Νάργες, που υποτίθεται ότι είναι σέξυ. Ο Σπαλιάρας δεν ασχολείται.
7) Κανείς δεν έχει φάει αρουραίο ως τώρα.
8) Ένας τύπος που τον λένε Πάνο, έχει κινήσει το ενδιαφέρον όλης της Ελλάδας. Κυρίως γιατί τον συγκρίνουν με σερβιέτα.
9) Πέφτει καυγάς, αλλά στο τέλος της ημέρας είναι όλοι αγαπημένοι. Όπως στην κυβέρνηση ένα πράγμα.
10) Έχω την εντύπωση ότι συμμετέχει κι ένας μισθοφόρος. Αλλά ούτε ένας μισθωτός.
10 + 1) Άμα δεν βλέπεις Survivor τη σήμερον ημέρα, είσαι λίγο σαν τον τύπο στην παρέα που δεν κατάλαβε το ανέκδοτο.