ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Δαπάνες κομμωτηρίου για τις γάτες του Ψυχάρη...

Λάβαμε το νέο τεύχος Νο 42 του Σχολιαστή της ΕΠΗΕΑ με τις τελευταίες εξελίξεις στον αγώνα των απλήρωτων, πλέον του 7μήνου –εργαζομένων στον Όμιλο επιχειρήσεων της ΑΕ ΔΟΛ. Ξεχωρίζουμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω απόσπασμα:

(...)  Ο Ε.Φ.Κ.Α, το νέο υπέρ-ταμείο έκτρωμα, δια των αρμοδίων του, μετά την ενοποίηση του ΕΤΑΠ-Μ.Μ.Ε, αδυνατεί λόγω γραφειοκρατίας να καταβάλει άμεσα, στους απλήρωτους 7 μήνες εργαζόμενους στο ΔΟΛ το επίδομα επίσχεσης.
Εργοδοτικές μεθοδεύσεις, σε αντιδιαστολή της πρόσφατης δικαστικής απόφασης του Πρωτοδικείου Αθηνών 1325/10-02-2017, που αφορούσε: αποδέσμευση τραπεζικού λογαριασμού (ALPHA) της εταιρείας, προς κάλυψη λειτουργικών δαπανών (αγορά χαρτιού κ.λ.π.) αλλά και την καταβολή μέρους των δεδουλευμένων των εργαζομένων.
Ποιοι άδειασαν το λογαριασμό του ΔΟΛ που αποδέσμευσε η Δικαιοσύνη και προορίζονταν για την..
κάλυψη λειτουργικών αναγκών και μισθοδοσίας;
Σύμφωνα με πληροφορίες (βλ. Ανασυγκρότηση) ακούγεται έντονα, ότι ο λογαριασμός που έχει αποδεσμευθεί με απόφαση του Δικαστηρίου, προκειμένου να καλύπτονται τα λειτουργικά έξοδα της εταιρίας για να κυκλοφορούν οι εφημερίδες και να πληρώνονται οι εργαζόμενοι, είναι άδειος! Και μάλιστα σκοπίμως, με την έννοια ότι κάποιοι πρόλαβαν να καλύψουν «τρύπες», που όμως δεν ήταν για το σκοπό για τον οποίο ο συγκεκριμένος λογαριασμός προορίζεται.
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ: Οι περιπτώσεις - από στοιχεία της ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ του ΔΟΛ- κατά το χρονικό διάστημα της δέσμευσης των τραπεζικών λογαριασμών του Ομίλου: οι καταβολές δόσεων αποζημίωσης (27/01/2016) στην υπεύθυνη Μισθοδοσίας & στην γραμματέα του Στ. Ψυχάρη από τραπεζικό λογαριασμό θυγατρικής εταιρείας του Ομίλου (HEARST ΔΟΛ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΠΕ), με επιλεκτική εξαίρεση συναδέλφων.
Καταβολές διαφόρων ποσών σε "συνεργάτες" παρεχόντων ποικίλων υπηρεσιών προς εξυπηρέτηση  συμφερόντων του αφεντικού  κ.λ.π.
Η συνέχιση  αφαίμαξης από το κουφάρι της ΑΕ ΔΟΛ από μέλη της "αγίας οικογένειας" που αφορούν: Εκταμιεύσεις- πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών, για αγορές καταναλωτικών ειδών διατροφής (super market, κρεοπωλείο κ.λ.π.) μέχρι δαπανών κομμωτηρίου οικόσιτων ζώων, ζωοτροφών κ.λ.π. Αναφορά χωρίς εμπάθεια –υστεροβουλία, για τα κατά τα λοιπά,  συμπαθέστατα τετράποδα, που εξαρτάται αποκλειστικά η επιβίωση τους από την αγάπη και φροντίδα του αφεντικού τους…

(oλόκληρη η έκδοση
στο sxoliastisepiea)