ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

O χωρισμός του ιδιοκτήτη του ΑΝΤ1 με τη Μαρί...

...και η παρέμβαση της Έλενας Ακρίτα

Xώρισαν ο ιδιοκτήτης του ομίλου ΑΝΤ1 Μίνωας Κυριακού με την ηθοποιό-συγγραφέα σύζυγό του Μαρί Κωνσταντάτου. Αυτό έγραψε ο Διον. Θανάσουλας στο mononews (ΕΔΩ) και κάνει λόγο για ένα συναινετικό διαζύγιο το οποίο προχωράει τις τελευταίες εβδομάδες με συνθήκες άκρας μυστικότητας.
Κανείς, λέει, δεν γνωρίζει τις λεπτομέρειες για τον χωρισμό του ζευγαριού και το μόνο που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι οι δικηγόροι των δύο πλευρών έχουν ξεκινήσει να επεξεργάζονται τις λεπτομέρειες για το διαζυγιο.
Είναι γνωστό άλλωστε ότι η οικογένεια Κυριακού προφυλάσσει πολύ καλά την προσωπική ζωή των μελών της, τόσο ώστε να μην επιθυμεί την παραμικρή δημοσιότητα γύρω από..
ευχάριστα ή δυσάρεστα γεγονότα που την αφορούν. Ούτως η άλλως λένε οι καλά γνωρίζοντες, ποτέ Μίνωας και Μαρί δεν έδωσαν δικαίωμα συζήτησης όλα αυτά τα χρόνια του κοινού τους βίου, που ξεκίνησε επίσημα στις 10 Δεκεμβρίου του 2004.
Το ίδιο πιστεύει και η δημοσιογράφος - συγγραφέας Ελενα Ακρίτα που έγραψε στο facebook σχετικά: