ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Καμπουράκης: Οχι δεν με «φάγανε» από τον Real

«Αύριο δεν θα είμαστε μαζί στην εκπομπή. Οχι δεν με φάγανε, δεν με διώξανε από τον Real fm».
Αυτά έλεγε στην εκπομπή του ο Δημήτρης Καμπουράκης που ξεκαθάρισε:
«Πρέπει να παραστω σε μια δίκη. Την πρώτη φορά δεν πήγα και μου ρίξανε προστιμο. Η δίκη συνεχίζεται, ο αντίδικος έχει πεθάνει αλλά πρέπει να πάω... Δεν μπορώ να τρώω συνέχεια πρόστιμα. Καλημέρα σας ακροατές και ακροάτριές μου. Αυριο, Τρίτη, θα με αντικαταστήσουν τα παιδιά της Ελληνοφρένειας...»
Γεγονός είναι πως ο πολύ καλός Δ. Καμπουράκης,  στο ραδιόφωνο ακούγεται συνήθως αγανακτισμένος και συγχυσμένος. Ετσι του βγαίνει, αυθόρμητα... Είναι όμως και το στιλ που είχε υιοθετήσει από την πρωινή εκπομπή του Mega που παρουσίαζε μαζί με τον Γ. Οικονομέα. Μόνο που στην τηλεόραση αυτό το στιλ του ταίριαζε και είχε νόημα γιατί εκεί.. «κούμπωνε» με τον παρτενέρ του και τα πράγματα ισορροπούσαν.
Τώρα στο ραδιόφωνο είναι μόνος και μοιάζει σαν να ψάχνεται να εκτονωθεί, να δώσει ή να του δώσουν πάσα, να τα πει σε κάποιον δίπλα του. Σίγουρα η καλή εκπομπή του Δ. Καμπουράκη θα ήταν πολύ καλύτερη αν ο δημοσιογράφος την παρουσίαζε μαζί με κάποιον άλλο... Κάποιον νάχει να του λέει και να του τα «χώνει»... Τότε θα απογειωνόταν.