ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Απέλυσαν ηχολήπτες τα ραδιόφωνα του ΑΝΤ1

Ελάχιστοι έμειναν και για συγκεκριμένες εκπομπές.
Και όλα αυτά σε μια χρονική περίοδο που οι δύο ραδιοσταθμοί, Ρυθμός 94.9 και Easy 97.2, έχουν πολύ υψηλά ποσοστά ακροαματικότητας. Πλέον οι εναπομείναντες ηχολήπτες κάνουν κυρίως production με τους παραγωγούς να εκτελούν και χρέη... ηχολήπτη βάρδιας.
Ενδεικτικά, ο Πέτρος Καρράς (ηχολήπτης και DJ) μένει εκτός Ρυθμού 94.9 μετά από 10 χρόνια παρουσίας του στο πρόγραμμά του, ανακοινώνοντας τη λήξη της συνεργασίας του μέσω facebook. Το καθημερινό in the mix του, ήταν μάλιστα η τρίτη σε ακροαματικότητα εκπομπή στο βραδινό 9-10.
Από την πλευρά της η ΕΤΕΡ, το συνδικαλιστικό όργανο των τεχνικών ραδιοφωνίας είχε..
καταγγείλει μεταξύ άλλων προ δύο εβδομάδων, απολύσεις και παραβίαση της ΣΣΕ και στα δύο ραδιόφωνα, αναφέροντας ότι «η κατάσταση για τους εργαζόμενους μόνο εύκολη δεν είναι. Ήδη έγιναν δύο απολύσεις συναδέλφων μας και προσπαθούν να επιβάλλουν στους υπολοίπους καθεστώς ημιαπασχόλησης με ποινή, σε περίπτωση άρνησης, την απόλυση, γεγονός που θα επιδεινώσει την καθημερινότητα στο ήδη υποστελεχωμένο τμήμα των σταθμών, εντατικοποιώντας έτι περαιτέρω τις συνθήκες εργασίας».
Όλα αυτά, σε αντίθεση με τις εξαγγελίες για ανάπτυξη που έγιναν από τον αντιπρόεδρο του ΑΝΤ1, Θοδωρή Κυριακού, μόλις πριν λίγες εβδομάδες. Τόσο ο Ρυθμός 94.9 όσο και ο Easy 97.2 παραδίδονται (ακόμα περισσότερο) στο «έλεος» της τεχνολογίας...
- πηγή: e-tetradio.gr