ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Συμφωνία; Ωχ!

Μετά τις πολυήμερες πρωινές εκπομπές της απόλυτης κινδυνολογίας, κυρίως από συγκεκριμένες οικονομικές ιστοσελίδες, σήμερα και αφού διαφάνηκε φως στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης ξεκίνησε από το πρωί η σπέκουλα για το πόσοι και ποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ τελικά θα διαφοροποιηθούν στις ψηφοφορίες.
Η καλύτερη και η πιο χαριτωμένη δημοσιογραφικά εικόνα... απελπισίας αποτυπώθηκε στον παρακάτω διάλογο μεταξύ Πορτοσάλτε και Παπαδημητρίου στον ΣΚΑΪ, αφού μετέδωσαν ότι σύμφωνα με τις ανακοινώσεις φαίνεται ότι το απαιτούμενο πλεόνασμα του 2018 θα είναι τελικά 2% (η κυβέρνηση επέμενε στο 1% και οι ευρωπαϊκοί θεσμοί στο 3,5%):..
Πορτοσάλτε: Φαντάζεσαι ότι μπορεί να βγούνε τώρα αυτοί (σ.σ. η κυβέρνηση) και να λένε ότι εμείς από το 3,5% το πήγαμε στο 2%;
Παπαδημητρίου: Πολύ πιθανά θα το κάνουν, αν πράγματι το πέτυχαν
Πορτοσάλτε: Δεν αντέχεται αυτό!
Παπαδημητρίου: Θα πάρεις τα χάπια σου και θα το αντέξεις. Πάντως δεν μπορεί να ρίξουν (σ.σ. οι θεσμοί) έξω μία χώρα με βάση τις εκτιμήσεις για το 2019 και το 2020.

Α.Ψ. / ΕφΣυν