ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Έρχεται το «Θέμα FM» (γύρω στο Πάσχα) στους 104.6

Από τη συχνότητα του Action FM θα εκπέμψει το ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος.
Πριν καλά-καλά κλείσει χρόνο λειτουργίας η ραδιοφωνική έκδοση του Action24, σταματά από τα ερτζιανά για να δώσει την θέση του σε ένα άλλο νέο εγχείρημα. Το Πρώτο Θέμα αναμένεται σύντομα να επιστρέψει στα FM και τους 104.6, 5,5 χρόνια μετά το τέλος της πρώτης ραδιοφωνικής του απόπειρας στους 98.9.
Εδώ και κάποιες μέρες έχουν σταματήσει όλες οι εκπομπές του Action FM. Στη συχνότητα παίζει μόνο μουσική, μαζί με τα δελτία ειδήσεων από το protothema.gr και σποτάκια που διαφημίζουν τον ερχομό του Θέμα 104.6. Από το facebook του σταθμού ήδη ξεκίνησε να προμοτάρεται η αλλαγή:
Ο άνθρωπος που ανέλαβε το στήσιμο του Θέμα FM και τη διεύθυνσή του, είναι ο..
 Βασίλης Χιώτης, ο αρχιτέκτονας του -παλιού, καλού- Βήμα 99.5. Από πέρυσι ο Χιώτης ανήκει στο δυναμικό του Πρώτου Θέματος μετά την αποχώρησή του από τον ΔΟΛ. Το νέο ραδιόφωνο αναμένεται να βγει στον αέρα γύρω στο Πάσχα και όπως θεωρούν οι υπεύθυνοί του, θα δημιουργήσει μεγάλη αίσθηση στην αγορά.
Πέρα από τους δημοσιογράφους της εφημερίδας και του site, το Θέμα 104.6 θα στελεχωθεί και με κόσμο απ' έξω. Ήδη ο Διονύσης Παναγιωτάκης (ιδιοκτήτης του Action) κάνει ραντεβού με διάφορους και διάφορες.
Ενισχύεται πολύ το ενημερωτικό ραδιόφωνο.
- από το e-tetradio