ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Γιατί δεν θέλουν τον Πρετεντέρη σε Καθημερινή - ΣΚΑΪ

Bολιδοσκοπήσεις για την πιθανότητα συνεργασίας του Γιάννη Πρετεντέρη µε την «Καθηµερινή» έγιναν το προηγούµενο διάστηµα, χωρίς οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε κάποια συµφωνία.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γνωστός αρθρογράφος της εφηµερίδας «Τα Νέα», που είναι πλέον το µοναδικό από τα πολύ γνωστά ονόµατα του ∆ΟΛ που έχει µείνει στο Συγκρότηµα, είχε συζητήσεις µε στελέχη της εφηµερίδας του Θ. Αλαφούζου εξετάζοντας το ενδεχόµενο να ενταχθεί στο δυναµικό της.
Οι συζητήσεις έγιναν µεν σε καλό κλίµα, όµως οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι µέχρι στιγµής τουλάχιστον δεν κατέληξαν σε κάποια συµφωνία.
Μάλιστα, ο Γιάννης Πρετεντέρης είχε και ξεχωριστή κουβέντα για συνεργασία µε τον..
τηλεοπτικό ΣΚΑΪ, που επίσης δεν είχε κάποια κατάληξη. Στο Φάληρο, πρόσωπα που δεν είδαν µε καλό µάτι το ενδεχόµενο να ενταχθεί στο δυναµικό του Συγκροτήµατος ο δηµοσιογράφος, υποστηρίζουν πως η «Καθηµερινή» ζήτησε να γίνει έρευνα από γνωστή εταιρεία στο αναγνωστικό της κοινό προκειµένου να δει τις αντιδράσεις και ότι αυτές υπήρξαν στην πλειονότητά τους αρνητικές.
Αυτός ήταν και ο λόγος, όπως λένε τα ίδια πρόσωπα, που δεν τελεσφόρησαν µέχρι σήµερα οι σχετικές συζητήσεις.
- πηγή: Secret / εφημερίδα Παραπολιτικά