ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Δημοσιογράφος και εικονολήπτης απολύθηκαν μέσω email

Mέσω e-mail γνωστοποιήθηκε σε δύο εργαζόμενους η απόλυσή τους από τη «Νέα Τηλεόραση Κρήτης». Συγκεκριμενα Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων  καταγγέλλει τις ξαφνικές απολύσεις της δημοσιογράφου Ελένης Γκοντέ και του εικονολήπτη, Ιορδάνη Δημητριάδη, από τη «Νέα Τηλεόραση Κρήτης».Οι δύο εργαζομενοι που κάλυπταν με πληρότητα επί 13 χρόνια τη θεματολογία των Νομών Ηρακλείου και Λασιθίου, πριν από μερικές ημέρες πληροφορήθηκαν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ότι σταματάει η λειτουργία του γραφείου Ηρακλείου και ότι παύει η εργασιακή τους σχέση με τον τηλεοπτικό σταθμό.
Η απόφαση συρρίκνωσης ενός μέσου ενημέρωσης σε έναν τόσο νευραλγικό τομέα,.. τη στιγμή μάλιστα που φιλοδοξεί να έχει Παγκρήτιο χαρακτήρα, είναι μια καθόλα αρνητική εξέλιξη όχι μόνο για τους εργαζόμενους αλλά και την ίδια την περιφερειακή ενημέρωση.
Θυμίζουμε ότι η «Νέα Τηλεόραση Κρήτης» και ο OTE-COSMOTE προχώρησαν πριν λίγες ημέρες σε συνεργασία με την ένταξη του περιφερειακού καναλιού στην συνδρομητική πλατφόρμα της COSMOTE TV.