ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Ο φευγάτος διευθυντής των Νέων κι άλλες αποχωρήσεις...

Με υψηλό μπάτζετ για "μεταγραφές" η υπό έκδοση εφημερίδα του ομίλου Κουρτάκη

Exουμε βαρεθεί να γράφουμε για τις αποχωρήσεις δημοσιογράφων από τον χειμαζόμενο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη. Σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι το κύμα αποχωρήσεων εργαζομένων από τη Μιχαλακοπούλου έχει και συνέχεια. Μάθαμε λοιπόν ότι αποχώρησε ο (ήδη φευγάτος) πρώην διευθυντής της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ Δημήτρης Μητρόπουλος που τους τελευταίους μήνες, λέει, ήταν σε άδεια!
Eπίσης αποχώρησε, λέει, η πολιτική συντάκτρια Βούλα Κεχαγιά (σήμερα πάντως υπογράφει ρεπορτάζ στα ΝΕΑ). Η Κεχαγιά σύμφωνα με πληροφορίες του enimerosi24, εντάσσεται στο δυναμικό της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ». Η συνεργασία λέγεται ότι είχε συμφωνηθεί πριν από ένα μήνα. Σημειώνεται ότι η Βούλα Κεχαγιά το πιθανότερο είναι να αναλάβει τα πολιτικά παρασκήνια της εφημερίδας, δεδομένου ότι το κυβερνητικό ρεπορτάζ στο.. «ΕΘΝΟΣ» καλύπτει η Φώφη Γιωτάκη, σύζυγος του Στέφανου Τζανάκη ο οποίος διατηρεί επιτελικό ρόλο (αρχισυντάκτης) στην εφημερίδα του Μπόμπολα και επίσης είχε αποχωρήσει από τον ΔΟΛ τον Μάρτιο του 2016 έπειτα από διαφωνίες με τον τότε διευθυντή Δ. Μητρόπουλο (δείτε ΕΔΩ).
Επίσης, από «ΤΑ ΝΕΑ» αποχώρησε και η Αγγελική Καραγεώργου με κατεύθυνση τον Πειραιά, προκειμένου να ενταχθεί στην «Ελευθερία του Τύπου» του ομίλου Κουρτάκη.
Στο δυναμικό της υπό έκδοση εφημερίδας εντάσσονται δύο ακόμα γυναίκες δημοσιογράφοι: η Μίνα Καραμήτρου που κάλυπτε το αστυνομικό ρεπορτάζ στο Mega και η υπεύθυνη του εξωτερικού δελτίου του Καναλιού της Μεσογείων, Κλειώ Νικολάου.

ΥΓ Οπως όλα δείχνουν η νέα εφημερίδα (που έχει, λέει, υψηλό μπάτζετ για "μεταγραφές") του ομίλου Κουρτάκη  την οποία ετοιμάζει ο Χρίστος Μουλίνος δεν θα βγεί στα περίπτερα αυτά την Κυριακή, όπως είχε αρχικά διαρρεύσει. Πότε θα κυκλοφορήσει; «Πολύ συντομα» λένε αινιγματικά τα στελέχη της Ιάσονος που  δεν θέλουν να αφήσουν τίποτε στην τύχη...