ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Η ΕφΣυν σε μουσικές περιπέτειες

Από την Παρασκευή 10 Μαρτίου η «Εφημερίδα των Συντακτών» και το efsyn.gr αρχίζουν το δικό τους μουσικό ταξίδι με πολύ ρυθμό και ατελείωτες μελωδίες.
Η μουσική ιστοσελίδα efsyn city βγαίνει στον «αέρα» του Διαδικτύου με πολλά μουσικά νέα, συνεντεύξεις/συναντήσεις με αγαπημένους καλλιτέχνες και προτάσεις για εκδηλώσεις και συναυλίες.
Στις 10 Μαρτίου ξεκινάνε…
***
Οι Εκδόσεις των Συναδέλφων, αναστατωμένες από τις φουσκοδεντριές της επελαύνουσας.. άνοιξης και μετά από σκληρή διαπραγμάτευση με την τρόικα, το κουαρτέτο των θεσμών αλλά και το διάσημο σεξτέτο εκρηκτικής μουσικής της πλατείας Εξαρχείων «Ραβασόλ», χρησιμοποιώντας τις εργαλειοθήκες του ΟΟΣΑ και του κυρ Θανάση του υδραυλικού, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε 10ήμερο προσφορών 50-70% στα βιβλία των εκδόσεών τους από την Τετάρτη 8 έως και το Σάββατο 18 Μαρτίου. Στο βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων των Συναδέλφων (Καλλιδρομίου 30, Εξάρχεια). «Θα κερνάμε και τυρόπιτα χωρίς απόδειξη…» (NO.ΡΑ)

ΕφΣυν