ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Εφημερίδα θέλει να βγάλει κι ο Θ. Μαυρίδης

Γιατί φεύγει ο Γ. Μουρούτης από το σάιτ liberal

Κι άλλος επίδοξος εκδότης εφημερίδας εμφανίστηκε τις τελευταίες ημέρες. Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας liberal.gr, Θανάσης Μαυρίδης το σκέφτεται, λέει σοβαρά να προχωρήσει στην  έκδοση εβδοµαδιαίου  πολιτικοοικονοµικού φύλλου. Σχετικά με την χρηματοδότηση πληροφορίες των Παραπολιτικών αναφέρουν πως επιχειρηµατίες που έχουν επενδύσει ήδη στον ιστότοπο θα συνδράμουν το εκδοτικό εγχείρημα. Μάλιστα έχουν γίνει, λέει, και οι πρώτες διερευνητικές συζητήσεις µε δηµοσιογράφους (κάποιοι εκ των.. οποίων προέρχονται από το στελεχιακό δυναµικό του liberal) που θα στελεχώσουν το φύλλο.
Το δυσάρεστο στην όλη ιστορία είναι πως από το site liberal αποχωρεί, όπως γράφουν τα Παραπολιτικά, o επί χρόνια στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαµαρά, Γιώργος Μουρούτης, ο οποίος ανήκε στον πρώτο πυρήνα των συνεργατών του Θ. Μαυρίδη για το λανσάρισµα της ιστοσελίδας.
Ο άλλοτε διευθυντής του πρωθυπουργικού Γραφείου Τύπου, πάντως δεν αποχωρεί από τον χώρο των media. Χαρακτηριστικό δε των προθέσεών του, συμφωνα με τα Παραπολιτικά, ήταν το γεγονός της συνάντησής του σε γνωστό στέκι του Ψυχικού µε τον διάδοχο του Θανάση Μαυρίδη στη θέση του επικεφαλής του οικονοµικού site capital.gr, ∆ηµήτρη Παπακωνσταντίνου, που πιθανώς να συνδέεται και µε την ιχνηλάτηση του τοπίου αναφορικά µε τα µελλοντικά σχέδια του Μουρούτη.