ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

O μαθητής μου ο Κουρτάκης και ο «ανιψιός» μου ο Τζένος

Τράγκας: Να γιατί έφυγα από το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών (ΒΙΝΤΕΟ)

Eίναι γνωστό ότι ο Γιώργος Τράγκας αποχώρησε από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» του ομίλου Κουρτάκη καταγγέλοντας πως ασκούνται πιέσεις από το Μαξίμου και τον «νοσηρό εγκέφαλο» προς την ιδιοκτησία του ραδιοσταθμού προκειμένου να απομακρυνθεί..
Τώρα ο Γιώργος Τράγκας, με ένα βίντεο 18 λεπτών, στο κανάλι του στο YouTube, αναφέρεται στο παρασκήνιο πίσω από την ξαφνική διακοπή του συμβολαίου του στα Παραπολιτικά Fm.
Ο Τράγκας αναφέρεται αρχικά στη σχέση του με την ιδιοκτησία και τη διεύθυνση του ραδιοσταθμού λέγοντας μεταξύ άλλων:
Γιάννης Κουρτάκης υπήρξε μαθητής μου στην εφημερίδα "Χώρα". Εγώ τον έβγαλα στο επάγγελμα και του έδωσα τη στήλη των παραπολιτικών στο κυριακάτικο φύλλο. Ικανός ρεπόρτερ εξελίχτηκε σε εκδότη και μάλιστα σε ισχυρό εκδότη επί ημερών Μητσοτάκη.
 Ο Παναγιώτης Τζένος διευθυντής του συγκροτήματος υπήρξε κι αυτός μαθητής μου. Είχα ανιχνεύσει ότι είχε δυνατότητες. Ηταν αρκετός μορφωμένος, τον θεωρούσα κι αυτόν μαθητή μου και ανιψιό μου οπως συνηθίζω να λέω. Μάλιστα τον πάντρεψα κιόλας.
Αρα κι οι δύο αφού με κάλεσαν να εργαστώ στο ρ/σ των Παραπολιτικών, δεν θα μπορουσαν για ευνόητους λόγους να με κοντράρουν ή να με εξωθήσουν στην έξοδο έτσι ξαφνικά. Το συμβόλαιό μου θα έληγε τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Εκεί δεν έχω παράπονο τα συμβολαια τηρηθηκαν μεχρι κεραίας.(...)
Ξαφνικά μετά την έλευση Μητσοτάκη στην εξουσία, άρχισαν κάποιες παρακλήσεις και κάποια αιτήματα να μην αναφέρω ονοματα που ήταν φιλικά προς το συγκρότημα των Παραπολιτικών.(...)"

«Η πρώτη παρέμβαση έγινε όταν έγραψα ένα ήπιο κείμενο για τη Μαρέβα τη σύζυγο του πρωθυπουργού» λέει αρχικά ο Τράγκας και συνεχίζει ισχυριζόμενος ότι ο Μητσοτάκης ζήτησε την απομάκρυνσή του από τα Παραπολιτικά λόγω της κριτικής που άσκησε στην κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού.
(...) Εμαθα ότι ο Μητσοτάκης ζήτησε να με απομακρύνουν από τα Παραπολιτικά, να διακόψουν κάθε σχέση μαζί μου. (...) Εμαθα λοιπόν ότι επενέβη και ζήτησε να φύγω. Οι ιδιοκτήτες μου είπαν δεν πάει άλλο "θείε" να τελειώσουμε , θείο με λένε, κι επειδή το κατάλαβα, και επειδή έχω αντισώματα σε τέτοιες καταστάσεις, είπα ναι ας το τελειώνουμε .
[ΔΕΙΤΕ στο Βιντεο παρακάτω ολα όσα ισχυρίζεται ο Τράγκας για "το παρασκήνιο της απαομάκρυνσής" του από τα Παραπολιτικά]

ΥΓ Ο Τράγκας από 1 Ιουνίου και κάθε μέρα θα είναι ζωντανά στον ΕΛΛΑΔΑ FM στους 94,3 από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι ενώ ξεκινά και συνεργασία με την εφημερίδα Δημοκρατία (το δευτεριάτικο φύλλο της εφημερίδας είχε και συνέντευξη Τράγκα).