ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

«Mα είναι τελικά τόσο ανίκανοι;..»

Ο Ευ. Αντώναρος και τα... διφορούμενα μηνύματα του σποτ για τον τουρισμό

Ο δημοσιογράφος και κυβερνητικός εκπροσωπος  επί κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, σχολίασε στο fb το σποτάκι της τουριστικής καμπάνιας της εταιρείας Marketing Greece:
«Φιλος μου Γερμανος με πολύ πετυχημένη επιχείρηση στον ευρύτερο χώρο των media μου τηλεφωνει προ ολίγου σκασμένος στα γέλια. "Ειχα προγραμματίσει και φέτος τις διακοπές μου στην Ελλάδα όπως..
κάνω εδώ και δεκαπέντε χρονια μαζι μετα παιδιά μου. Αλλά... φαινεται πως φετος δεν θεωρείτε απαραίτητο να ερθω", μου λέει. Τον ακούω απορημένος και μου εξηγεί ότι κάπου επιασε το μάτι του το καινούργιο σποτάκι για τον ελληνικό τουρισμό. "Φαίνεται πως δεν μας θέλετε", μου λέει. "Αυτό είναι το μήνυμα που περνάει. Οτι μπορούμε να ζήσουμε την Ελλάδα όπου βρικόμαστε. Αλλά εγώ δεν θέλω να ζήσω το ελληνικό μου καλοκαίρι στην Τουρκία η στον Μέλανα Δρυμό. Στην Ελλάδα έρχομαι για τον ηλιο, τη θάλασσα και τους ανθρώπους." Να δειτε τι μπάχαλο θα δημιουργήσει το δήθεν σοφιστικέ σποτάκι κάποιων "υψιπετών". Γιατί όταν έχεις να πλασάρεις ένα προιον η μια ιδέα — το μήνυμα πρέπει να είναι πεντακάθαρο κι όχι διφορούμενο.
Mα είναι τελικά τόσο ανίκανοι;»

Επίσης ο Ευάγγελος Αντώναρος είχε σχολιάσει στο twitter:
"Greek summer is a state of mind" και "This year, enjoy your Greek summer wherever you are".Αυτα ειναι τα 2 (σύμφωνα με φίλο μου πολύπειρο διαφημιστή άκρως διφορούμενα) μηνυματα του καινουργιου σποτ για τον ελληνικό τουρισμό. Εύχομαι τα καλύτερα. Κι εύχομαι ακόμη ο μέσος Γερμανός, Ιταλός, Σουηδος η Ολλανδός τουρίστας (που στην Ελλάδα έρχεται κατα 99% για τον ήλιο κ τη θάλασσα) να μη πάρει το μήνυμα κατα γράμμα και μεινει για διακοπές φετος στη χώρα του φαντασιωνόμενος εκει το ελληνικό καλοκαιρι. :)

O Aλέξης Χαρίτσης

Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης:
«Ο κ. Μητσοτάκης έκανε χθες φιέστα για να παρουσιάσει με τυμπανοκρουσίες το "μεγαλειώδες" project του για τον ελληνικό τουρισμό.
Σήμερα αποκαλύπτεται ότι η κυβέρνηση της ΝΔ παρέκαμψε τον ΕΟΤ και έδωσε με απευθείας ανάθεση 32 εκατ. ευρώ σε ιδιωτική εταιρεία για να μας παρουσιάσει τελικά ως καμπάνια προώθησης του ελληνικού τουρισμού την διαφήμιση που χρησιμοποίησε πριν από δύο μόλις μήνες γνωστή εταιρεία καλλυντικών!
Ελπίζουμε να μην έχουν το θράσος να ρίξουν σήμερα το φταίξιμο για το πρωτοφανές φιάσκο στον κ. Θεοχάρη. Την αποκλειστική ευθύνη έχει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης και το «επιτελικό κράτος» του που μας επιστρέφει στις χειρότερες μέρες της ρεμούλας, της τσαπατσουλιάς, της κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος. Του διεθνούς διασυρμού τελικά της χώρας μας.»