ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Νίκη Λυμπεράκη απόψε στις 23:30 στο OPEN

Καθώς η χώρα επιστρέφει σταδιακά στην -καλοκαιρινή πλέον- κανονικότητα, η εκπομπή «iNFO-19» με τη Νίκη Λυμπεράκη, ρίχνει απόψε αυλαία.
Η Νίκη Λυμπεράκη συζητά στο στούντιο του OPEN με το συγγραφέα Χρήστο Χωμενίδη για όσα αφήνουν πίσω τους η πανδημία και η καραντίνα, για όσα πιθανόν ανέδειξαν στο συλλογικό μας χαρακτήρα, για τα διδάγματα.. που μπορούμε να αντλήσουμε από τις έκτακτες περιστάσεις που ζήσαμε και για το πώς θα πορευθεί η ελληνική κοινωνία μετά την τραυματική αυτή εμπειρία.
Κάνουμε μία ανασκόπηση στα δραματικά γεγονότα που σημάδεψαν ολόκληρον το κόσμο τους τελευταίους μήνες, παρουσιάζοντας τους βασικούς σταθμούς της υγειονομικής κρίσης, και ζητούμε από τον καθηγητή λοιμωξιολογίας Χαράλαμπο Γώγο να αναλύσει τους κινδύνους που ελλοχεύουν και τις ελπίδες της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας για την ανάπτυξη θεραπευτικών και προληπτικών μέτρων για τον COVID-19.
Τέλος, σε ζωντανή σύνδεση με τη Μινεάπολη των ΗΠΑ, μιλάμε με τον καθηγητή του Πανεπιστημίου της Μινεσότα Λουκά Καραμπαρμπούνη, για να καταλάβουμε τα βαθύτερα αίτια των ταραχών που ξεκίνησαν από την πόλη αυτή και παίρνουν χαρακτηριστικά πανεθνικής εξέγερσης και να ανιχνεύσουμε ποια μπορεί να είναι η κατάληξή τους.
«iNFO-19», απόψε στις 23:30, με τη Νίκη Λυμπεράκη στο OPEN.