ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Στον όμιλο Γιαννακόπουλου ο Πετρετζίκης

Με τον γνωστό μάγειρα Ακη Πετρετζίκη ξεκίνησε συνεργασία ο μιντιακός όμιλος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Συγκεκριμένα η DPG Digital Media ανέλαβε από την 1η Ιουνίου την εμπορική εκμετάλλευση του akispetretzikis.com.
Η εν λόγω συνεργασία επιβεβαιώνει την αναπτυξιακή στρατηγική του ομίλου DPG, καθιστώντας τον παράλληλα τον όμιλο με το πιο..
ολοκληρωμένο portfolio μέσων, καλύπτοντας όλα τα ενδιαφέροντα των χρηστών και την ανάγκη brands και διαφημιζομένων για στόχευση σε διευρυμένα target groups.
Ο Πετρετζίκης μέχρι πρόσφατα συνεργαζόταν με τον μιντιακό όμιλο της Liquid Media (Gazzeta, Insider, Reader κλπ) και το akispetretzikis.com αποτελούσε ένα από τα δυνατά χαρτιά του ομίλου.Στον όμιλο Γιαννακόπουλου τώρα, μέσα από μια πετυχημένη δεκαετή διαδρομή που ξεκίνησε με την κατάκτηση του τίτλου στο MasterChef, ο Άκης Πετρετζίκης παρουσιάζει καθημερινά μέσα και από το δίκτυο των Μέσων της DPG, πλούσιο περιεχόμενο και όλα όσα περιστρέφονται γύρω από μία απόλυτα πετυχημένη γαστρονομική «αυτοκρατορία» η οποία περιλαμβάνει το site μαγειρικής akispetrezikis.com, τηλεοπτικές και διαδικτυακές εκπομπές, εκδόσεις βιβλίων και περιοδικών μαγειρικής και τα καταστήματα εστίασης, τα εξαιρετικά δημοφιλή Kitchen Lab, τα οποία ξεχωρίζουν για το φιλόξενο κλίμα και τα απολαυστικά μενού με την υπογραφή του «δικού» μας Άκη!