ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Eπίθεση κατά τηλεοπτικών συνεργείων στις Σταγιάτες

Προπηλακισμούς και επιθέσεις δέχθηκαν χθες Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020, οι δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών συνεργείων της «TRT» και της «Θεσσαλία Τηλεόραση» Γιώργος Λαμπράκης και Σπύρος Μπαξεβάνος αντίστοιχα, από κατοίκους (;) των Σταγιατών, μετά την τηλεοπτική κάλυψη της επίσκεψης κλιμακίου του Δήμου Βόλου, με επικεφαλής το Δήμαρχο Μπέο...
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για τα γεγονοτα αναφέροντας πω υπάρχει καταγεγραμμένο περιστατικό από τις αρχές. Σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΘΣΤΕ:
Υπενθυμίζει σε όλους, ότι οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι- μέλη της Ένωσής, εργάζονται ευσυνείδητα καλύπτοντας με ακρίβεια γεγονότα μέσα από τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ εδώ και πολλά χρόνια.
Αν κάποιοι θέλουν ως συνήθως να εντοπίσουν εύκολα θύματα και να αποδώσουν τις όποιες ευθύνες και διαμαρτυρίες έχουν προς την κάθε εξουσία, τους ενημερώνουμε ότι μπορούν να τις αναζητήσουν αλλού.
Αλλιώς εξισώνονται δυστυχώς με όλους τους κοινούς συκοφάντες που αναφέρονται αόριστα εναντίον δημοσιογράφων χωρίς ποτέ να έχουν παρουσιάσει ή προσκομίσει κανένα επιβαρυντικό στοιχείο, για κανένα μέλος της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε.