ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Διπλό μήνυμα Πρετεντέρη στην κυβέρνηση...

Διπλό μήνυμα προς την κυβέρνηση στέλνει σήμερα, μέσω της στήλης του στα «Νέα» ο Γιάννης Πρετεντέρης.
Το πρώτο: με αφορμή την πολιτική ανατροπή στις ΗΠΑ (από έναν… υγιεινό περίπατο του Ντ. Τραμπ, τώρα βλέπει τον αντίπαλό του να προηγείται δέκα μονάδες στις δημοσκοπήσεις), «ένα πράγμα είναι βέβαιο», αναφέρει, «η στιγμή στην πολιτική αποδεικνύεται.. κρισιμότερο μέγεθος από τη διάρκεια. Είναι, νομίζω, μια χρήσιμη υπόμνηση και για τη δική μας κυβέρνηση.
Μπορείς να θριαμβεύεις στις δημοσκοπήσεις, να μοιράζεις δισεκατομμύρια, να στριμώχνεις τον Ερντογάν, να κάνεις πάρτι στην αποδοχή των ψηφοφόρων και μια καταραμένη στιγμή να σε στείλει στα Τάρταρα».
Το δεύτερο μήνυμα έχει να κάνει με την επιτροπή με επικεφαλής τον Χρ. Πισσαρίδη:
«Έως τώρα δεν έχει αναφερθεί κάποια δραστηριότητά της (σ.σ. της επιτροπής) αλλά φυσικά όλοι ευχόμαστε οι σοφοί της επιτροπής να αποδειχτούν σοφότεροι, γράφει ο Γιάννης Πρετεντέρης, που κλείνει το σημείωμά του με κάτι που αποδίδεται στον, ελληνικής καταγωγής, Σερ Άλεκ Ισιγκόνις, του ανθρώπου, δηλαδή, που σχεδίασε το Μίνι Κούπερ: «Η καμήλα είναι ένα άλογο που σχεδιάστηκε από επιτροπή».

Ν. Παπ. / libre