ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Μην σας ταράξω κύριε Βέλτσο...

Οι θορυβώδεις κυρίες των social media και η απάντηση της Ακρίτα στον καθηγητή

A-social media είναι ο τίτλος σχολίου (ίσως να είναι και το όνομα στήλης) που υπογράφει Γιώργος Βέλτσος στο σάιτ iefimerida.gr. Γράφει ο πανεπιστημιακός καθηγητής:
"Αφιερωμένο κείμενο ...στις θορυβώδεις κυρίες των social media:
«Βρίσκει να πουληθεί
αυτή που δεν βρήκε να δοθεί»*.
*Ο Σταντάλ στο «Περί έρωτος»"

Πολλοί βέβαια ήταν αυτοί που θεώρησαν πως το σχόλιο Βέλτσου είναι μια απάντηση στο κείμενο της Έλενας Ακρίτα στα ΝΕΑ (ΕΔΩ) για την Σοφία Γιαννακά που διευθύνει και το σάιτ iefimerida.
Είχε προηγηθεί άρθρο τής Γιαννακά υπό τον τίτλο "Έλενα Ακρίτα, η εθνική μας χωροφύλαξ" (δείτε ΕΔΩ)].
Στο σχόλιο Βέλτσου  απάντησε η ίδια η Ελενα Ακρίτα:
Κύριε Βέλτσο, οι ‘θορυβώδεις κυρίες των μίντια’ είναι αδελφες μου και τις αγαπώ. Εσείς πάλι όχι ε; Μιλούν πολύ δυνατά και σάς ενοχλούν; Μην σάς ταράξω, αλλά οσονούπω ο θόρυβος θα γίνει πιο εκκωφαντικός. Ακόμα και σε ώρες κοινής ησυχίας. Κυρίως σε ώρες κοινής ησυχίας.

Και λίγο αργότερα η Ακρίτα αναρωτήθηκε:
"Οι επιθέσεις στο πρόσωπο μου πρώτον πληθαίνουν και δευτερον γίνονται από άτομα με τα οποία δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Γιατί άραγε;" 

Επίσης η Nathalie Hatziantoniou σχολίασε: «Ο κος Βέλτσος με το αμφίσημό του σχόλιο επιτίθεται από το Iefimerida βέβαια, εμμέσως στην Ελένα Ακρίτα, υπερασπιζόμενος την Σοφία Γιαννακά. Και αδιαφορεί αν το στοχευμένο του σχόλιο προσβάλλει άπασες τις κυρίες των social media που δικαιούνται να είναι θορυβώδεις χωρίς να τον ρωτούν.»