ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Eρχεται το ανανεωμένο TV ΕΘΝΟΣ

Το ανανεωμένο TV ΕΘΝΟΣ έρχεται στο «Έθνος της Κυριακής». Οπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, το αγαπημένο τηλεοπτικό περιοδικό της ελληνικής οικογένειας, που έκλεισε 27 χρόνια κυκλοφορίας, ανανεώθηκε και δίνει άλλη διάσταση στην ενημέρωση.
Με νέο σχεδιασμό, εντυπωσιακές εικόνες και ευανάγνωστες σελίδες προκαλεί τους αναγνώστες να ταξιδέψουν μαζί του στον μαγικό..
κόσμο της τηλεόρασης και όχι μόνο! Στο νέο TV Έθνος υπάρχουν θέματα για όλη την οικογένεια.
Σε μια πλούσια έκδοση με 68 σελίδες ο αναγνώστης μπορεί να… περιηγηθεί σε συνεντεύξεις με τους σταρ, αλλά και νέα πρόσωπα που έρχονται για να μείνουν, τηλεοπτικές ειδήσεις, gossip, παρασκήνια, showbiz news από την Ελλάδα και τον κόσμο, σχόλια, κριτική και εικόνες από τα social media.
Στην «καρδιά» του TV Έθνος υπάρχουν 28 σελίδες με όλο το μενού της ελληνικής τηλεόρασης: Το πιο ενημερωμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα για τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, κριτική για της ταινίες της εβδομάδας και όλα τα αγαπημένα σίριαλ των τηλεθεατών, με τις εξελίξεις κάθε ημέρας, για να διαβάζονται σαν μυθιστόρημα!
Επιπλέον οι φαν της συνδρομητικής τηλεόρασης μαθαίνουν τα νέα για τα αγαπημένα τους σίριαλ αλλά και τις ταινίες που δεν πρέπει να χάσουν.
Το δικό τους ξεχωριστό χώρο έχουν και οι φίλαθλοι, καθώς μπορούν με μια ματιά να βρουν τις τηλεοπτικές μεταδόσεις κάθε ημέρας στην «ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ».
Ακόμη, στο νέο TV Έθνος εντάσσεται η ενότητα LIFE με θέματα για όλη την οικογένεια: Για τη ΓΥΝΑΙΚΑ, τη ΜΟΔΑ, την ΟΜΟΡΦΙΑ, την ΥΓΕΙΑ, το ΠΑΙΔΙ, το ΣΠΙΤΙ, τα ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ και φυσικά εύκολες και πρωτότυπες ΣΥΝΤΑΓΕΣ αλλά και… «ΑΣΤΡΑ», με προβλέψεις για τις ευνοϊκές ημέρες κάθε ζωδίου, από την Βίκη Παγιατάκη.
Το TV Εθνος κυκλοφορεί με το «Εθνος της Κυριακής» και στην έκδοση των 2€